2821
2789
عنوان

میترسم

325 بازدید | 42 پست

خانوما من فوبیای  زلزله دارم الانم که گفتن زلزله باز حالم بد شده از استرس حالت تهوع گرفتم نکنه تهران هم دوباره بیاد بخدا پارسال که اومد من افسرده شدم 2 ماه نتونستم پامو بزارم تو خونه خودم

پرتقال شیرین من بیا تو دل مامان عزیزم    

عزیزم پناه برخدا

انرژیییییی مثًثثثبت بفرست 

خداجونم همه رو مثل من به خواسته هاشون برسون 💘💗💋 ممنون که در مرداد 99 مجوز و مدرک مهمی که دنبالشیم رو بهمون دادی🤩💎🙏 بهترین روز زندگیم بود و همه خستگی هامون در رفت😇 خییییلی خوشحالممممم خدایا شکرت💕😍 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تورو خدا دوباره انرژي منفي نفرستيد، اون يه گسل ديگست انقد ربط نديم بهم، دعا كنيم ديگه تموم شده باشه و انرژي با همين ديگه تخليه شده باشه

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

اي واي مثل من منم فوبياي زلزله دارم 

دارم سكته ميكنم نكنه تبريز بياد 

كلا طنم ميلرزه البته اينجا خيلي احساس شد خداروشكر نميدونم چرا نفهميم

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792