2777
2789
عنوان

😨😨😨😨دزدی یا چی

128 بازدید | 14 پست

امروز همسایمون حیاطو جارو میزده در باز بوده یه خانمی خودشو انداخته داخل حیاط یه کیف کوچیک داده بهش فرار کرده  بعد چند دیقه یه اقا سرشو کرده داخل حیاط دید زده فرار کرده همون سمتی ک خانمه رفته😑😑😑😑😑کیفم اندازه یه کتابه توش پر طلاس 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😨😨😨😨😨😨 وای همیشه دلم میخواست از این استفاده کنم موقعیتش پیش نمیومد 😁

😨یعنی از سال 94 تا حالا پیش نیومده😂

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
ترسناکههههه

رو رو شما و شوهرت داری که سر زندگیه داداش و زن داداشت سوار شدی و زندگیشون رو خراب کردی محبت پدر و مادر شما به شما زندگیه یه بدبخت دیگه رو خراب کرده این جواب شما که دیشب تو تاپیکم عجولانه قضاوت کردی و دلم رو سوزوندی و تا تهش رو نخونده قضاوت کردی بیچاره زن داداشت از دست تو و شوهرت چی میکشه

رو رو شما و شوهرت داری که سر زندگیه داداش و زن داداشت سوار شدی و زندگیشون رو خراب کردی محبت پدر و ما ...

😂😂😂😂😂😂خاک عالم 

اون تاپیک همه حق رو ب من دادن 

کاش همه مثل من محبت کنن ن مثل تو ک حریصی چشمت دنبال مال و منال کسیه من دارم از حق خودم میگذرم ک زندگیشون اسیب نبینه تو داری همه جور تهمتی میزنی ک دو قرون پول دستت بدن 

اول و اخرش این بود ک خواهر شوهرت خوب سوزوندت خوشم اومد خونوادش  دخترشونو ول نکردن بچسبن ب تو 

تویی ک کارای زنداداش منو قبول داری مشخصه چ جور ادمی هستی خدارو شکر ک خواهر شوهرت ادبت کرده 

رو رو شما و شوهرت داری که سر زندگیه داداش و زن داداشت سوار شدی و زندگیشون رو خراب کردی محبت پدر و ما ...

اوه اوه تو ک موهاتو میکنی مشخصه مشکل روحی روانی داری مثل زنداداشم کدوم ادم سالم همچین کاری میکنه 

😂از حرص و طمع ببین ب کجاها رسیدی !!!!!!