2777
2789
عنوان

کتک

598 بازدید | 19 پست

سلام خسته نباشید شوهرم خیلی مرد خوبی بود از وقتی که بچه دار شدیم روی بچم خیلی حساسه حتی اگه یه زره گریه کنه مقصر منو میدونه تا العان دست روم بلند نکرده بود ، یه سه روزی خونه ی مامانم بودیم با ماشینش اینور و اونور رفتیم امشب اومدیم خونه ، تو راه می گفت خیلی خسته و بی خوابم همچی خوب بود رسیدیم خونه شام خوردیم ، دخترم خیس کرد گفت ببرش حمام گفتم باشه ،بردمش حموم همینکه رو سرش شامپو ریختم گریه کرد ، خوب طبیعیه که گریه کنه هر بچه ای تو حموم گریه می کنه  یهو اومد تو حموم گفت چیکارش می کنی هاااا بچرو گرفت خلاصه سریع بچرو آب کشیدم آوردمش بیرون ، از اونجایی که خیلی با کاراش عصبانیم می کنه گفتم تو چیکارداری بچس بردمش حموم گریه می کنه طبیعیه ، یهووو زد تو گوشم بعد درو بستم دوباره زد  همینطوری میزد روانی شده بود منم خشکم زده بود هاج و واج نگاش کردم العانم خوابه منم اومدم تو این اتاق با بچم درم بستم ، نمیدونم با این کارش چیکار کنم راهنماییم کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی،کردی که بد دهنی یا رفتار،زشت نداشتی،

شرمنده میشه خودش،میاد آشتی،اون موقع بگو که اصلا انتظار،چنین کاری ازش،نداشتی،و خیلی،رنجیدی،

بد دهنی یا مقابله به مثل حرمت هارو بیشتر،می شکنه و خييييييلي بده

😨 الان ک کاری نکن میگی اولین بارشه .پس نگران نباش ولی کاری کن ک بار آخرش باشه

چطوری ؟ خیلی حالم بده می خوام گریه کنم ولی نمیدونم چرا گریم نمیگیره خشکم زده

عکس العملی که نشون میدی بستگی به خودت داره.... مثلا من بودم صد در صد طلاق میگرفتم چون "زدن" جزو خطِ ...

برای منم همینطور ، نمیدونم چیکار کنم ، دختر خاله پسر خاله ایم بابام مخالف بود ، به زور همو گرفتیم ولی العان. ..