2777
2789
عنوان

کدوم مدل و رنگ؟؟؟

144 بازدید | 17 پست

تعداد رای : 16
نظرسنجی
قهوه ای تیره
3
18%
سفید
8
50%
قهوه ای روشن.
5
31%
میخوای چیکار آخه!؟حیف پول😞
0
0%
زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صندلی راک من عاشقشم حیف جا ندارم قیمت چنده دوست عزیز

نمیدونم والا من از نت نمیخرم میخوام بدم درست کنن برام .سومی رو فقط میدونم ی تومنه .چوب راش

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
من ازینا دوس😚😊😋اخری با یک لیوان چای تو بالکن😉

منم با اخری موافقم‌ ‌ .اره واقعا چای تو بالکن و فضای باز ولی خب بالکنم کوچیکه ..نمای بیرومم همش ساختمون و سرو صدا‌ .یجا مث شمال لب ساحل باشه ویلااااا.اونجور کیف میده

من کپ دومی را داشتم خیییییلی دوسش داشتم حیف بعد یکسال شکست واقعا ناراحت شدم

ای وای چرا شکست؟ منم نگرانیم اینه بشکنه

عالیه مبااارک گلم.

فدات بشم گلم ..یماهه دارم استخاره میگیرم ایا بخرم یا نه ..😫کادو تفلدمع پولش میگم حیف نشه

ای وای چرا شکست؟ منم نگرانیم اینه بشکنه

نبابا به این اسونی ها نمی شکنه برادرخواهرهای من 10و11سالشونه برادرشوهروخواهر شوهرم هم همین سن هستند بعد خونه ما که می ومدند چند نفری روش می نشستد پسر جاریمم که قربونش برم کلا وقتی می یومد برعکسش می کردوروش سوارمی شد همین که یکسالم طاقت اورد دمش گرم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
بخر چرا ک نه پولش خرج میشه پشیمون میشی

اره دیگهدخدا بخواد فردا میرم سفارش میدم ‌‌.فقط نمیدونم رو فرشم میشه استفاده کرد؟ چون رو ب سرما میریم قسمتای سرامیک خونم رو میخوام فرش بنداز .

نبابا به این اسونی ها نمی شکنه برادرخواهرهای من 10و11سالشونه برادرشوهروخواهر شوهرم هم همین سن هستند ...

آهان پسس . خداروشکر بچه کوچیک‌نداریم‌ تو فامیل زیاد .خونم راه نمیاد از این ببعد 😉