hanya مدیر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 45 پست سلام من فردا پریودیم بود امروز بیبی زدم دوتا مثبت شدش جفتش حس عجیبیه این حسو واسه همتون ارزو میکنم دوستان تیکر نی نی کوچولوی من😍 1397/06/04 | 01:53 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1340 بچه ها هفته دیگه همین روز ممکنه منم مثل استارتر بیبی چکم مثبت شهوای خدا که چقدر دلم گرفته رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
روشنا_ عضویت: 1396/10/15 تعداد پست: 546 مبارکه حس بی نظیریه دوران شیرینی رو برات ارزو میکنم عزیزم خداكنه حال هممون خوووب خوب باشه 😊
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 بچه ها هفته دیگه همین روز ممکنه منم مثل استارتر بیبی چکم مثبت شه وای خدا که چقدر دلم گرفته دلت نگیره عزیزم ایشالا که مثبت باشع منم سقط داشتم ۶ ماه پیش تیکر نی نی کوچولوی من😍
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 مبارکه حس بی نظیریه دوران شیرینی رو برات ارزو میکنم عزیزم اهوم واقعا عالیه تیکر نی نی کوچولوی من😍
حورا_سادات عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 1340 دلت نگیره عزیزم ایشالا که مثبت باشع منم سقط داشتم ۶ ماه پیش ان شاء اللهتوروخدا برام دعا کن الان که حال دلت خوبه برای منم دعا کن دل شکسته ام تو که سقط داشتی میفهمی چه حالی امشاید خدا با نفس تو حاجت منم داد منم دعا میکنم نی نی ایت رو سالم بغل بگیریاللهم صل علی محمد و آل محمد رویا رو دوس دارم من تو رویاهام فرزندی دارم که بغلش میکنم بوسش میکنم بوش میکنم وقتی گریه میکنه نازش میکنم دلم برای خنده هاش غنج میره وقتی میام خونه تنها نیستم باهاش حرف میزنم وقتی باباش میاد با دیدن شیطونی هاش ذوق میکنه باهم میریم مهمونی .عید دیدنی .من دیگه منزوی نیستم افسرده نیستم هیچکسی دلش برام نمیسوزه هیچکسی فک نمیکنه بچه اش رو چشم زدم . از جمع ها و ادم ها بدم نمیاد .کاش رویاهام واقعی بود اما وقتی رویا پردازیم تموم میشه منم و اتاقی که برات اماده کردم اما تو نیومدی من لیاقت مادرشدن رو نداشتم...
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 ان شاء الله توروخدا برام دعا کن الان که حال دلت خوبه برای منم دعا کن دل شکسته ام تو که سقط داشتی می ... عزیزم محرم پیش رومونه ها باید متوسل بشیم به اقا امام حسین من قول میدم واسه تک تکتون دعا کنم تیکر نی نی کوچولوی من😍
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 مبارکه من که دیگه نا امید شدم نا امید نشو عزیزم منم ۱.۶ ماه اقدام بودم ایشالا این ماه جواب میگیری تیکر نی نی کوچولوی من😍
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 مبارکه گلی الان بی بی زدی؟ چقدر هم پررنگه😃 یکیش صبح یکیشم یه ساعت پیش تیکر نی نی کوچولوی من😍
nafas28 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 3569 یکیش صبح یکیشم یه ساعت پیش وای به سلامتی منم دو روز پیش زدم منفی شد دیگه نزدم اما هنوز پری نشدم😃
sanambanoo عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 4382 نا امید نشو عزیزم منم ۱.۶ ماه اقدام بودم ایشالا این ماه جواب میگیری من با ۴ تا سقط ۵ ساله منتظرم
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 وای به سلامتی منم دو روز پیش زدم منفی شد دیگه نزدم اما هنوز پری نشدم😃 خب دوباره بزن تازه ناشتام باشه بهتره تیکر نی نی کوچولوی من😍
hanya مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 1715 من با ۴ تا سقط ۵ ساله منتظرم الهی بمیرم واست خواهر ایشالا ایندفعه جواب میگیری تیکر نی نی کوچولوی من😍
nafas28 عضویت: 1397/01/25 تعداد پست: 3569 خب دوباره بزن تازه ناشتام باشه بهتره دیگه ناامید شدم منتظرم پری بشم