2789
عنوان

اخ اخ

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 43 پست

ما ک تابستونشم همشخونه ایم فرقی نداره عاشق سرمام ولی خیلیییی خوبه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من فقط روزا ک کوتاه میشه رو دوس ندارم 

اااااخ همونو بگوووو ساعت ۴شبه ما الان تازه ساعت ۴ناهار میخوریم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اخ یاد سرماش میفتم یاد پالتو پوتین جوراب میخوام جیغ بزنم الان انقد راحتم با هرچی بخوام میرم بیرون من ...

وایییی من عاشق سرمام خیلیییی گرماییم اخه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

منم همینطورم بیشتربه خاطراینکه زودتاریک میشه شبامغازه هازودمیبندن کوچه هاسوت وکورمیشن شبازودبایدبخوابیم

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
آخه من تیر ماهی هستم از پاییز و زمستون خوشم نمیاد

عزیزم خیلیا هستن اینطوری

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
منم همینطورم بیشتربه خاطراینکه زودتاریک میشه شبامغازه هازودمیبندن کوچه هاسوت وکورمیشن شبازودبایدبخوا ...

توروخدا دیگ نگو دق میکنم😥

منم مثل شمام از الان یوقتایی غصم میگیره

منم الان یخورده هوا خنک شده یاد زمستون افتادم

پااییز و زمستون خیلییی خوبه همش برف و بارروون  دانشگاه و کلاسا تابستون که همش بیکار

تابستون همش تفریحه ک پارک مسافرت

توروخدا دیگ نگو دق میکنم😥

😂😂آخی عزیزم دل خودمم گرفت

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
من مثل شما هستم. عین درخت ها تو پاییز کم کم خشک میشم تا بهار باز جوونه بزنم. اینقدر از پاییز و زمست ...

اوووف کم کم وقته برگ ریختمونه😅

عشق پاییز و زمستونم من..... بارون عشقه خداییش وقتی داری قدم میزنی یهو بارون میگیره اول ۲تا قطره مبچکه رو گونت و بعد شدید میشه.. درحالیکه داری تو کیفت دنبال هندزفری میگردی ناخودآگاه قدمات تندتر میشه سر راه یه سنگک داغ میگیری. بعد کم کم خیس آب میشی و کفش و پاچه شلوارت گلی میشه اونوخ عین موش آب کشیده میرسی خونه، جلدی میپری یه دوش میگیری و میشینی با عشقت نون پنیر گوجه خیار میزنین تو رگ با چایی شیرین خیلی میچسبه خداییش   

چطور دلت میاد اینجوری درمورد پاییز و زمستون حرف بزنی