2777
2789
الهی برای بچه ها بمیرم منکه پاش بیفته کلیه ام رو میفروشم برای بچم بهترین پوشک رو میخرم این از من ا ...

دیجی کالا قیمتاش خیلی بالا برده. دیگه به صرفه نیست خرید ازش.

"السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ، اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَعَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَعَلی اَصْحابِ الْحُسَیْن"❤محرم❤ وقتی اولین ماه شد‌ می‌دانست اولین‌ها را رسالتی بر دوش است؛ اما نمی‌دانست روزی تا آخر زمان یادآور یک حماسه،یک قیام خونین ❤انقلاب حسینخواهد شد. سیاوش رودکلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرضی جون شما آمپول پرولوتون را تا چند هفتگی زدید؟ 500 یا 250 میزدید ؟ چند روز یه بار؟🙈🙈🙈🙈

من تا هفته 36 زدم

500 میزدم

یه دونه دیگه داشتم که قرار بود هفته 37 بزنم هفته بعدشم که سزارین داشتم

اون یه دونه رو دکترم گفت نزن کافیه دیگه😓

منِ خرم نزدم

از هفته بعدش مه نوبت آخریش بود و نزدم انقباضام شدید شد و دردا اومدن و آخرشم یک روز قبل از تاریخ سزارینم توی خونه خونه کیسه آب پاره شد😩اگر اون یکی رو زده بودم اینجوری نمیشد

شما اگه میخوای طبیعی زایمان کنی باید تا هفته 35 نهایتا 36 بزنی اما اگر سزارین میخوای تاآخرین هفته بزن که عین من نشی

.Pain🔥you made me a believer

الهی برای بچه ها بمیرم منکه پاش بیفته کلیه ام رو میفروشم برای بچم بهترین پوشک رو میخرم این از من ا ...

عزیزم چراکلیه بفروشی من روزاکهنه میزارم توشلوارش  بدون مشما که اذیت نشه اتفاقاخوبم هست پوشکاپودرجاذب دارن برامخصوصادختراضررداره شباهم پوشک 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
عزیزم چراکلیه بفروشی من روزاکهنه میزارم توشلوارش  بدون مشما که اذیت نشه اتفاقاخوبم هست پوشکاپود ...

کلیه مزاح بود دوست جان🙂

کهنه ای که شسته بشه و مجدد استفاده بشه سرشار از آلودگی  هست تازه اگر مواد شوینده که توی منافذ پارچه میمونن رو نادیده بگیریم

پوشک هم اگر برای دختر یا پسر بد بود که خب اینهمه برند معروف و جهانی پوشک درش رو گِل میگرفتن تعویض روغنی میزدن😄

بهرحال هر کسی نظری داره من نمیتونم کهنه استفاده کنم

خداروشکر فعلا که میتونم و میخرم بقیه اش هم خدا بزرگه

.Pain🔥you made me a believer

کلیه مزاح بود دوست جان🙂 کهنه ای که شسته بشه و مجدد استفاده بشه سرشار از آلودگی  هست تازه اگر ...

نه اینکه همش کهنه ببندیم نه اینکه همش پوشک ببندیم بچه یه خورده هم بایدآزادباشه آخه پوشک عفونت ادراری میاره مخصوصاواسه دخترا من ازین میترسم وگرنه اونقدبیحالم وخستع بادوتابچه حوصله کهنه شستن ندارم  میگن پسرازیادپوشک ببندیم درآینده نازایی میاره چون پودرجاذب دارن 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!