2777
2789
عزیزم ببم رو امتحان کردی به نظرم خیلی خوبه قیمتشم مناسب تره نسبت به مولفیکس

فعلا که میتونم همین مولفیکس و پمپرز رو بخرم

بیشتر دلم برای عزیزایی میسوزه که نمیتونن😢

پوست بچم حساسه میترسم چیزی غیر از مولفیکس و پمپرز ببندم پاش بسوزه بعد مجبور شیم 800 باز ویزیت دکتر بدیم تا خوب شه😐

.Pain🔥you made me a believer

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ربط داره ببین ربط داره اینهمه ظلم به سرِ مردم میاد حکمتش چیه؟؟؟؟؟

حکمتش اینه ک باید مسئولا ک نشستن تو مجلس ی کاری کنن نکه ربط بدیم ب خدا

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
خب اخرش چی تموم میشه دیگه 90 نمیشه خرید منو شوهرم تصمیم گرفتیم از الان بهش یاد بدیم ولی هنوز یک سالو ...

شورت آموزشی براش بگیر از الان شروع کن به یاد دادن فرشتم کثیف نمیشه زود نیست اطرافیان من اکثرا تو همین سنا از پوشک میگیرن اگه دیدی بهش فشار میاد اذیت میشه دوباره ببندش

دقیقا کلیه ام رو برای پوشک میفروشم کهنه نمیبندم که پای بچم بسوزه و اذیت بشه فعلا که یه بخور و نمیر ...

نه دیگه واقعا بستن کهنه خوبه بهتر از پوشکه اتفاقا حساسیت نمیده ولی خب شستنش سخته برای همین باید پوسک و زود زود عوض کرد همس مواد هست دیگه 

دقیقا کلیه ام رو برای پوشک میفروشم کهنه نمیبندم که پای بچم بسوزه و اذیت بشه فعلا که یه بخور و نمیر ...

وای خدا یعنی میرسیم به جایی که طلا بفروشیم برا پوشک، من که یه گرذنبند تو گردنمه موقعه شیردادن پسرم حتما باید بگیرتش دستش فکر کنم ازالان فکره فروششه😂

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 
من چندشب پیش گشتم یه جا پیداکردم چندتاقیمت قدیم داشت گرفتم 35تومن😁

هر جا رفتم واسه شیر خشک رو قیمت قدیم برچسب زده بودن قیمت جدید زده بودن . خیلی از وسیله ها اینطوری شده واقعا حلاله؟