2777
2789
عنوان

ظرفشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست
وااایی واییی خیلی گررروووووونه،خالم چن ماه پیش از بانه اوردن ۲۴۰۰.البته ال جی

اره خیلی گرون شد برای من چون الجی نداشت رنگ ماشین لباسشویی و یخچالم مجبوری اینو برداشتم اخه وقتم نداشتم فک کن همینم صبح جهاز برون اوردن برام

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره خیلی گرون شد برای من چون الجی نداشت رنگ ماشین لباسشویی و یخچالم مجبوری اینو برداشتم اخه وقتم ندا ...

اهااا،بازم خوبه کارت با پول راه افتادهـ

انشالله ب سلامتی ازش استفاده کنی

فکر نمیکردم بشه شد خداشکر خداشکر خداشکررر...#لیتو
تفلون نمیشه بزاریم ؟ روحی رو یکی گفت میشه بزاریم 

تفلون نزاری بهتره

ولی روحی رو مطمعنممممم نباید گذاشت چون ۱-۲ بار گذاشتم خیلی زشت شستش! اصلا روحی تمییییز رو کدر و سیاه کرد. خودم با سیم و کف شستمش تا تمیز شد! 

خدایا امید هیچکس را ناامید نکن
اهااا،بازم خوبه کارت با پول راه افتادهـ انشالله ب سلامتی ازش استفاده کنی

مرسی گلم انشالله توهم ی خوش قیمت پیدا کنی

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
فدات،انشالله خداییش جهاز خریدن خیلی سخته

از سختم ی چیزی اونور تر مخصوصا تو این اوضاع گرونی 

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت کلینیک ساختمانی موعودکه داخل سایتشون کلی مقاله از جمله آموزش تمیز کردن برق انداختن شیر آلات، نگهداری و مراقبت از شیرآلات طلایی ، شیرآلات طلایی ، مزایا و معایب شیرآلات سفید همچنین کلی محصولات اعم از انوع شیرآلات، هود، سینک ظرفشویی و علم دوش های لوکس و کلی از محصولات دیگه رو که میشه از سایتشون خریداری کرد حتما به سایتشون سر بزنید