2777
2789
عنوان

فرد معتاد

2440 بازدید | 10 پست

کسی که تریاک مصرف میکنه  ترشی و لبنیات مصرف نمیکنه؟

ینفر میگفت اگه تریاک کم مصرف کنه میتونه بخوره!یا نعشه نباشه!اگه نعشه نباشه که خمار میشه.چطوریه؟

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

یکم میتونن بخورن اگه خیلی زیادمصرف تریاکشون نباشه

ولی درکل علاقه ندارن

😍نی نی سایتیها برای خونه دارشدنم دعا میکنین؟خیلی شرایط سختی دارم ولی دلم روشنه به دعای خیرشما گل گلی ها🪷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم چیزای ترش نعشگی تریاک رو از بین میبره واسه همین اونایی که به تریاک اعتیاد دارن دور ترشی جات نی ...

یکی میگفت اگه نعشه نباشن ترشی میخورن یا کم مصرف کرده باشه!منم گفتم خب نعشه نباشه خمار میشه که. 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
ترشی جات ودوغ نمیخوردن چون نئشگی رو از بین میبره 

میتونن فقط یه وعده تریاک مصرف کنن؟مثلا از عصرتافردا صبح چیزی استفاده نکنن 

اره امکانش هست  بعضی ها میخورن البته  اکثرن تو چای حل میکنن

یعنی بعداز ظهرا بخورن؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز