2821
2789
عنوان

درد زايمان

246 بازدید | 30 پست

درد زايمان چطوريه 

امروز رفتم معاينه لگن معاينه كرد دكتر گفت دهانه يك سانت باز شده همه چيز خوبه بعد از اون موقع لك ديدم و تموم شد

الانم كمردو دلم درد ميگيره ولم ميكنه 

بنظرتون درد زايمانه؟تا كي زايمان ميكنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم درد زایمانه 

دقیقا مثل علائم شما برای من۱۰شب شروع شد ۸صبح فرداش زایمان کردم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

عادیه میگن درد ماهه نهمه

بستگی داره ولی تا دوهفته طول میکشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

وای تاریخمون عین همه 

من فوق‌العاده ترسو شدم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
عزیزم درد زایمانه  دقیقا مثل علائم شما برای من۱۰شب شروع شد ۸صبح فرداش زایمان کردم

خداكنه همينطور باشه دردم خيلي شديد نيست اذيت بشم 

ميگن بايد ب دهانه رحمم فشار بياد درسته؟از من نميتد

معاینه رو بگو چیکار کنم خدایااا

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز