sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 عنوان خیلی دلم گرفته 143 بازدید | 10 پست چرا حالم خوب نمیشه..انگیزه ندارم دوس دارم روزا زود زود برنچرا انقد گریه میکنم انقد النماس میکنم خدا نمیبینه چکار کنم 😥😥😥😥 بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥 1397/06/03 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها۱۳۷۴ عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 3792 همدردیم خدایا یه چاره ایی ب حالمون کن لطفا میشه برای مستقل شدنمون یه صلوات بفرستین ؟ میشه برای ارامش دلم و خوشبختیم یه صلوات دیگه هم بفرستین 🤗🤗
bahooosh عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 ذکر یونسیه بخون برای رفع غم از دلبزن تو نت بخونلا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فستجبناله و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 مجردی عزیزم؟ اره بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 ذکر یونسیه بخون برای رفع غم از دل بزن تو نت بخون لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فستجبنا ... هر چی ب ذکر و ختم رو میارم.... بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥
ساداتم عضویت: 1396/12/19 تعداد پست: 2527 منم چند وقته حالم بده دلم از همه آدما گرفتهاز حتی پدر مادرم که بهم تیکه میندازن خیلی تنهام خیلی فقط امیدم به خدا و ائمه هست که انشاا.. کمکم کنند در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
sanaz۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2014 منم چند وقته حالم بده دلم از همه آدما گرفته از حتی پدر مادرم که بهم تیکه میندازن خیلی تنهام خیلی فق ... مجردی؟؟ بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥