2777
2789
عنوان

بددهن

198 بازدید | 12 پست

بچه ها اگه یه خواهر بددهن داشته باشین باهاش چیکار میکنین؟ فک کنید باهاش دهن یه دهنم بشید ولی اعصاب خودتون میریزه بهم 

اونایی که با افراد بددهن زیاد روبرو میشن بگن نه اینکه هرازگاهی همچین افرادی میبینن

خو نشو مجبوری مگه

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ابجیم 13 سالشه همچین میپره بهم جواب و فحش میده ک  چیزی بگم مث چن دقه پیش مامانو بابا پشتشو میگیرن و ب من میگن دهنتو ببند😏 منم برای هزارمین بار ارزو میکنم ک کار عروسیم جفتو جور شه برم راحت شم😑 

Rühümün şevģinę íhťiyàjìvàr 💜

بی تفاوتی از همه بیشتر میچسبه چون این جور آدما قصدشون آزار دادنه وقتی نتیجه نگیرن و محل نذاری و به ظاهر خودتو خونسرد و بی اهمیت نسبت به حرفاش نشون بدی خودش خسته میشه 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

من اولش جواب نمیدم بهش میگم احترام خودتو نگه دار و.درست حرف بزن اگه درست شد که هیچی اگه نه شروع میکنم از خودش بدتر جوابش رو میدم تا بفهمه همه بلدن فحش بدن اگه نمیدن چون شخصیت دارن