2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانش رفته بازار تو بازار بچه رو ظاهرا یه مرد افغانی دزدیده

خدا از رو زمین برشون داره کثافتا یکی هم نیست جمعشون کنه 😢

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم

حواس مامانش كجا بوده!!

من انقد حرص بعضي مامانا رو ميخورم

خيابون ميرم بايد حواسم ب بچه مردم باشه

اون سري يكيش بود داشت برا خودش ميرفت! ي لحظه بچه شيطنت ميكرد ميپريد وسط خيابون تموم بود!

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
حواس مامانش كجا بوده!! من انقد حرص بعضي مامانا رو ميخورم خيابون ميرم بايد حواسم ب بچه مردم باشه ا ...

تازه بچه رو میبری تحویلشون میدی از وسط پاساژ میخوان باهات دعوا کنن!!!!

حال متکلم از کلامش پیداست
اره الان تو تل دیدم اینو مادرش گفته ی مرد افغان دزدیدتش😔

يعني از تو دستش در اورده دزديده ك تشخيص داده افغاني بوده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

کاش حواسمون بیشتر جمع باشه خدا سر هیچ مادری نیاره مامانش تا الان صدبار مرد و زنده شد کاش زودتر پیداش بشه صحیح و سالم کاااش 😔😔😔😔

با شاد بودن، زیبا بودن، رنگی بودن، خندیدن، رقصیدن و آواز خواندن هم میتوان به بهشت رفت... کافیست انسان باشیم
حواس مامانش كجا بوده!! من انقد حرص بعضي مامانا رو ميخورم خيابون ميرم بايد حواسم ب بچه مردم باشه ا ...

میگه داشتم واسه پسرم شلوار میخریدم داشتم اندازشو میدیدم سرمو برگردوندم دیدم دخترم نیست

آره والدین باید خیلی بیشتر حواسشون باشه

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

🚨 تکرار بچه دزدی در شنبه‌بازار کرج/ یک مرد افغان مظنون است

ساعت ۷ بعد‌از ظهر شنبه ۲۷ مرداد، زن جوان به همراه دختر دو و نیم ساله‌اش پرنیا و دو پسرش که چند سالی از پرنیا بزرگتر بودند راهی شنبه بازار خرم دشت کرج شدند.قرار بود آن روز برای پسرهایش لباس بگیرد.

زن جوان در این باره گفت: پسرم و پرنیا همراه من بودند و پسر دیگرم همراه خواهرم بود. وارد بازار که شدیم، متوجه شدم مرد افغانی ما را تعقیب می‌کند اما آن زمان اصلاً تصور نمی‌کردم چه نقشه‌ای در سر دارد. در سومین راهروی بازار شلواری برای پسرم دیدم و شلوار را پایش کردم تا اندازه‌اش را ببینم. آن زمان پرنیا در چند قدمی من ایستاده بود، همین که برگشتم تا نظرم را بدهم، ناگهان پرنیا ناپدید شد. 

هر جایی که تصورش را کنید برای پیدا کردن دخترم جست و جو کردیم. اما خبری از او نبود. مردم می‌گفتند آخرین بار پرنیا را در کنار بساط جوجه فروشی دیده‌اند و مرد افغانی او را با خود برده است. تصور می‌کنم مرد افغانی که پرنیا را با خودش برده همان مردی بود که مرا تعقیب می‌کرد. 

چند وقت قبل هم پسر بچه‌ای را در همین بازار ربودند. پرنیا بلوز سفید و شلوار آبی و دمپایی به پا داشت. از روزی که بچه‌ام گمشده لحظه‌ای آرامش نداریم، به پلیس خبر دادیم. عکسش را در خیابان‌ها پخش کردیم اما هیچ ردی از پرنیا بدست نیامده است. پلیس آگاهی استان البرز با درخواست انتشار عکس پرنیا کوچولو از مردم خواست درصورتی که او را دیده‌اند یا از محل نگهداری وی خبر دارند با شماره ۲۱۸۷۲۸۱۰ یا پلیس ۱۱۰ تماس بگیرند/خبرآنلاین

@HadeseNews

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷