2777
2789
عنوان

ناباروری

117 بازدید | 12 پست

سلام دوستان سه روزبه موعدپریودم مونده همش میترسم که این بارهم باردارنباشم آخه هفت ساله دارم انتظارمیکشم توروخدابرام دعاکنیدعلامت های پریودهم دارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بخاطر یه سری شرایط خاص 9 سال جلوکیری کردم.خذاروشکر اون مسایل حل شد.الان دو ماهه تو اقدامم انقدر بی طاقت شدم.خدا خودش کمک کنه به هممون

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

گلم ای یو آی برای چی انجام‌میشه؟؟؟

اسپرم و تخمک‌سالمو لقاح میدن.

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
سلام و خسته نباشید. من دانشجوی روانشناسی هستم و پایان نامم راجع به مشکلات ناباروری هست . این پرسشنامه برا کسانی هست که بعد از یک سال تلاش هنوز بچه ندارن یا بچه دارن ولی برای بچه دوم هنوز موفق به بارداری نشدن.میخواستم ازتون خواهش کنم اگر شرایطشو دارید لینک پرسشنامه رو بهتون بدم که برام پر کنید.واگر کسانی رو می شناسید که همین مشکل رو دارند برای اونها هم بفرستید  

ان شالله همین ماه حضرت زینب دستمون رو بگیره واممون باردار بشیم الهی آمین

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی