2777
2789

قانون جذب همون امید بخداست😊

فقط اگ چیزی میخوای نباید ۱ درصدم فکر منفی کنی ک بهش نمیرسی باید از عمق وجودت قبولش کنی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این تاپیک در همین مورده 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/694147/قانون-جذب-و-شکر-گزاری-و-رسیدن-به-آرزوها-خدای-بی-نهایت-مهربانی-در-کنارت?postId=67447029

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

قانون جذب یعنی اگر حاجتی داری فکر کن که بهش رسیدی والا اون رو داری.یعنی هیچ وقت نا امید نشو مطمئن بااااشی که بدستش میاری و برات اتفاق میفته..برای خود من که واقعیت داشته

اخه به هر چي فكر ميكنم برعكسش ميشه

همینکه ترس داری خودش عامل نرسیدنه....تو از این فکرت میترسی برا همون برعکس میشه....

اصلن نباید یه ذره تردید و ترس داشته باشی 

همین فکرت باعث بهم خوردن قانون جذب میشه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
قانون جذب یعنی اگر حاجتی داری فکر کن که بهش رسیدی والا اون رو داری.یعنی هیچ وقت نا امید نشو مطمئن با ...

اره واقعن من قبل اینکه خونه بخریم  همش تو فکرم یه خونه قشنگ و بزرگ رو تصور میکردم ک خودم رو مبل نشستم وکلی کیف میکردم با اینکه پول کافی ام برا خرید نداشتیم ولی دقیقا ۱ ماه بعد یه  خونه همونطوری ک تصورشو میکرومو خریدیم تو بهترین جای شهرمون 😍خیلی خوبه  این قانون

دقیقااا همین اتفاق برای من افتاد و خونه خریدم

خیلی خوبه واقعن من هروز صب ک از خواب پا میشدم میگفتم خدایا مرسی ک خبرای خوشی بهم میرسونی خیلی حال ادم خوب میشه

برای آموزش رایگان قانون جذب می تونید به کانال کلید ثروت @kelide3rvat  در تل.گرام مراجعه کنید ؛ 

http://kelideservat.com/law-of-attraction-channel/

@avaaaaa   

؛ آموزش رایگان قانون جذب برای جذب ثروت و سلامتی و روابط عالی | کانال : @kelide3rvat