2777
2789
عنوان

قانون جذب و شکر گزاری و رسیدن به آرزوها ، خدای بی نهایت مهربانی در کنارت

| مشاهده متن کامل بحث + 2712834 بازدید | 67040 پست
سوگلی جان اول سعی کن روی اعتماد به نفست کار کنی،  2- تنهایی هم بتونی احساس عشق و خوشبختی برایخ ...

ممنونم انرژی مثبت عزیزم. حتما از راهنماییات استفاده میکنم . مخصوصا افزایش اعتماد به نفس که گفتی . که مطمئنا مقدمه همه چیزه.من از وقتی اومدم اینجا با استفاد از راهکارا به طور مقطعی میتونم اعتماد به نفسمو افزایش بدم . اما گاهی یه دفعه بر میگردم به صفر. خصوصا جلوی خانواده شوهر. .... میدونی مساله دوست داشتن خواهر و برادر نیست مساله اینه که میخواد حرص منو در بیاره کاملا مشهوده ... که اونم به خاطر ضعف هاییه که من از خودم بروز دادم . که باید اصلاح بشه . از اول به من حسادت کرد. در حالیکه خواهر دیگش اصلا اینطور نیست . رابطمون هم خوبه. ... من فکر میکردم راهی هست که به من بگین تا یکم دورش کنم. اما فهمیدم که باید روی خودم فقط کار کنم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستی انرژی جون . من از توصیه هایی که به یه دوست دیگه در مورد رابطش با بچه کوچیکش کرده بودی استفاده؟کردم و نتیجشو دیدم. ... مدام تکرار کردم که خدارو شکر که دخترم خیلی عاقل شده . خیلی خوش اخلاقه. حرفمو گوش میکنه. رابطمون خوبه. به راحتی و خوش اخلاقی از خواب بیدار میشه. شبا راحت و زودتر می خوابه .و  به همش رسیدم. مرسی عزیزم. 

راستی انرژی جون . من از توصیه هایی که به یه دوست دیگه در مورد رابطش با بچه کوچیکش کرده بودی استفاده؟ ...

چکارکردی عزیزم،؟من ی خواهر دارم ده سالشه مامانم اصلا کنترلش نمیکنه حرفای خونه رو جای دیگه میزنه اصلا عاقل نیست یکم استرسیه دائم دعوا میکنه پرتوقعه باید چکارکنیم که عاقل و خانوم بشه

منتظر اتفاقای خوبم ...  
اولین کلام الهی به امید تو خوش اومدید بهت تبریک میگم! هیچ چیزی توی دنیا اتفاقی نیست! اگه الان ا ...

سلام 

ببخشید من وقت نکردم پیامارو بخونم من خیلی دچار منفی بافی شدم قبلا اینطوری نبودم ولی چنندساله اینطوری شدم جوری ک بعضی وقتا ب چیزای منفی فکر میکنم یهو ک ب خودم میام میبینم چند ساعت گذشته کارامم ب اتمام نمیرسونم نصفه ولش میکنم انگیزه ندارم زود خسته میشم از یه کاری نمیدونم چیکار کنم 

💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
میتونی از راهکارهای زیر، در جهت جذب هر خواسته ایی استفاده کنی:::: 1- یه کاغذ بردار هدفتو دقیق با ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتین واسه پاسخ 

بهترین و باارزشترین چیزی که هر کس داره وقته که شما خالصانه اون واسه من هزینه کردین تشکر بابت لطف تون

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
بچه ها اینجا کسی هست که برای خارج شدن انرژی منفی (یا سیاه) آب نمک درمانی رو امتحان کرده باشه؟؟

آب نمک درمانی چه جوریه گلم

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
چکارکردی عزیزم،؟من ی خواهر دارم ده سالشه مامانم اصلا کنترلش نمیکنه حرفای خونه رو جای دیگه میزنه اصلا ...

عزیزم دختر من چهار سالشه. من همون جمله هایی که گفتم تکرار کردم و حسمو نسبت به دخترم خوب نگه داشتم. به خاطر داشتنش شکرگزاری کردم.  تکرار جمله برای من خیلی زود جواب میده و حسمو خوب میکنه و اثر بیرونیشم میبیم.

اولین کلام الهی به امید تو خوش اومدید بهت تبریک میگم! هیچ چیزی توی دنیا اتفاقی نیست! اگه الان ا ...

سلام

چطوری باید تو نینی سایت تاپیکتون روپیداکنم وبخونم.اگه الان برم بیرون گمتون میکنم.