2777
2789
عنوان

شیرخشک ببلاک

1450 بازدید | 17 پست

این چندین تاپیک در مورد شیرخشک هست که میزنم دیگه از هرچی شیرخشک هست بیزارم بیاین بگین لطفا  که کیا به بچه اشون شیر ببلاک میدن راضی هستین یا نه؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌دخترم رفلاکس خفیف داشت بهش ببلاکAR میدم راضیم

من تا ده ماه ببلاک ای آر دادم حالا دیگه خوب شده میخوام شیر معمولی بدم و دیگه شیر خودمو ندم موندم چی بگیرم که خوب باشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
من تا ده ماه ببلاک ای آر دادم حالا دیگه خوب شده میخوام شیر معمولی بدم و دیگه شیر خودمو ندم موندم چی ...

بچه منم رفلاكس داشت تا ٧ ماه ببلاك اى ارميخورد وقتى خوب شد گيگوز دادم 

سينه ام دكان عطاريست... دردت چيست؟!
بچه منم رفلاكس داشت تا ٧ ماه ببلاك اى ارميخورد وقتى خوب شد گيگوز دادم 

منم میخواستم گیگوز بدم گفتن نه پری بیوتیک داره نه امگا سه و شیش منم پیشمون شدم اما میگن ببلاک معمولی اینارو داره

من تا ده ماه ببلاک ای آر دادم حالا دیگه خوب شده میخوام شیر معمولی بدم و دیگه شیر خودمو ندم موندم چی ...

همین مارک ببلاک و بهش بده دوستم میده راضیه

در تاریخ9/9/99بهترین اتفاق زندگی من افتاد🙏🌺
صلوات فرستادم برای امضات...ان شالله شفا پیدا کنه

ممنونم عزیزم ان شاالله خدا بچه هاتونو زیر سایه پدرومادر حفظ کنه  

فدات عزیزم...راستی شیرببلاک و امتحان کردی برای بچت ؟؟خوب بود؟؟

ببلاک رو نخورد عزیزم سوپرامیل بهش میدادم که ماشاالله وزن دهیش عالی بود و از نمودار زد بالا بعدشم بیومیل پلاس دادم اونم خیلی خوب دیگه الانم که هیجده ماهشه شیر گاو کیلویی می جوشونم و با یکم نبات میدم