2777
2789
عنوان

عکس رنگی ازرحم

184 بازدید | 35 پست

خاتوما امروز رفتم دکتربرام وسایل رو نوشت که واس عکس باخودم ببرم ولی فقط یدونه استامینوفن کدیین نوشت که قبل عکس بخورم اون یدونه کدیین اثر اره.توروخدا هرکی عکس انداخته بیاد بگه دردش خیلی بده خاهش میکنم مراعات نکنین واقعیت رو بگین دردش خیلی بده یانه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قبل عکس شیاف دیکلوفناک استفاده کن /ازعکسم نترس من دوبارگرفتم استرسش بیشترازدردشه دردش درحددردپ ...

دیکلوفناک خریدم وای خداکنه حرف شما درست باشه و منم درد نکشم خیلی میترسم

من چند سال پیش بیمارستان صارم  انجام دادم  اونجا نیم ساعت قبلش یه امپول هیوسین  بهم ت ...

من تهران نیستم گلم شمالم کاش همچیز خوب پیش بره امروز که خانوا امیدوارم کردن توی سایهتا میخوندم بیشترمیترسیدم همجا نوشتن دردش وحشتانکه

عزیزم به این فکرکن بعدعکس خیلیها باردارشدن ان شاا...شماهم بعدعکس حامله ای///من خودم بعدعکس حامله شدم ...

الهی عزیزم درکت میکنم خودمم امروز شد هفت ماه که سقط کردم الان سه یاچهارماهه توی اقدامم باداشتن تخمک خوب و اسپرم سالمو ازمایش خوب هورمونی بازم باردارنشدم دکتربرام عکس رنگی نوشت تا اگه انسدادی هست رفع بشه برام دعا کن منم دعات میکنم

چندوقت بعدش مامان شدی لولتون بازبود

تو عکس گفتن لوله سمت راست چسبندگی داره.با عکس باز نشد.لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی کردم دکترم گفت لوله ات اصلا چسبندگی نداشته هردوشون باز بوده تخمدان هامم نرمال بودن.مثل اینکه خیر ندیده ها خوب عکس ننداختن.الانم یبار بعد عمل اقدام کردم جواب نگرفتم.سه سال و سه ماهه منتظرم.هیچ مشکلی هم نداریم هردومون

خدایا همه امیدم به توعه❤

واقعا انتطار خیلی سخته بخصوص واس ماهایی که جفتمون مشکل نداریم و هرماه منتظریم و نمیشه من بهرداری چندماه قبلم توی ماه دوم اقدامم گرف بدون هیچ دارویی ولی سقط خودبه خودی شدو بعد اون هرچی تلاش میکنم نمیشه خداکنه بعد عکس رنگی منم مامان بشم تمام امیدم به همین عکسه الان

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792