2777
2789
عنوان

فقط چادری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 9264 بازدید | 102 پست

منم یه مدت حسنی داشتم مشابه قجری بود اما باید باهاش یه نقنعه مشکی بلند بپوشی تا  جلب توجه نکنه چون تا جلوی چادر باز میشه از کمر به بالاکااااملا مشخص میشه. اگه رنگ روشن باشه پایینشم مثل یه دامن مشکی مبشه که خیای جلب توجه میشه.  من اوایل ساده سر میکردم الان که بچه دارشدم لبنانی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چادری نیستم ولی یه مدل چادر دارم برا زیارت به اسم حسنا. ترکیبی از چادر ایرانی و قجریه اونو ببین خیلی ...

اره چادر حسنا خیلی عالیه بامن هم سلیقه ای

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
من خودم صدفی دارم عاشقشم بقیه هم دوسش دارن.قجریو من دوست ندارم

نه من دارم ازش خوشم نمیاد به نظرم منو گنده نشون میده من قدم 170هست وزنمم75چاق نیستم ولی اون منو چاق نشون میده 

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده
بچه ها کسی میدونه چه جنس چادری خوبه که نه چروک بشه و نه سنگین باشه؟

کرپ هست فکککک کنم 

فککک کنما 

ن پروک میشه ن نخ کش میشه فقط لطفااا کن کن نخر اصلا 

حریر هم خوبه فقط یکم نازکه 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58

قجری دارم چون بچه دارم خیلی باهاش راحتم و عالیه 

دانشجویی و ملی هم قبلا داشتم اما بیشتر از دوبار سر نکردم خوشم نمیومد از مدلشون

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤

قجری خوبه فقط من وقتی طولانی مدت سرمه کمرم ا ست میشه ب خاطر بندش ک دور کمر میپیچه و گرنه خییلیی راحته

مالانم در حال حاضر عبای معمولی میپوشم چون بچه دارم کش زدم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

بستگی داره بخواهی کجا بپوشی.بهترین چادر به نظرم جده است یا همون عربی اصیل که فوق العاده راحته و قشنگ

بعدش مدلهای دیگه بحرینی و صدفی و لبنانی و غیره

اصلا قجری به هیچ وجه خوب نیس.تجربه من بود.بشدت سخت پوشیدنش و تحمل کردنش

قجری جلوش بازه دلم باید دست بگیری جلوش پوشیدنشون سخته اگه جایی باشی که بخوای دربیازی

اتفاقا قجری چون دور کمر بسته میشه راحته هی نمیخواد جلو چادرت بگیری ک باز بشه یه روسری بلند هم بپوشی قشنگ بالا تنت رو میگیره 

من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩  ..............وزن اولیه81.200  👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
من دانشجویی دارم خیلی راحته.اگه خیلی محجبه هستی جلابی هم‌قشنگه

من اکثرا چتدر معمولی میزارم بیشتر از همه چادرا دوسش دارم...چادر دانشجوییم دارم راحته خیلی...چادر عبایی داشتم راضی نبودم به نظرم بالاش پف میکنه

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸