2777
2789
عنوان

راستی دیشب ....

354 بازدید | 13 پست

نصفه شب از خواب بیدار شدم برم دسشویی ولی نمیدونم چرا خیلی میترسیدم انگار ک حس کنم جن یا چیزی دورمه . خیلی حال بدی بود از دسشویی شوهرمو صداکردم وقتی بیدار شد بدو رفتم بغلش ولی دیگه نتونستم تا اذان بخوابم یهو اسم شهید ابراهیم هادی اومد تو ذهنم خواستم ک کمکم کنه واقعا نوری احساس کردم و دلم اروم شد و ترس بلکل از وجودم رفت.  روحش شاد 

😟😟😟

😊😊😊😊😊 پس منم ازش کمک میگیرم چون همش میترسم

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باور نمیکنم‌البته ببخشید البته اینکه ادم با متصل شدن به معنویت ترسش بریزه را باور میکنم ولی کلا داستانت را باورنمیکنم حس میکنم‌هدفت تبلیغاته

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
منم يه مدت اينجوري بودم رفتم دكتر ازمايش خون نوشت گفت كم خوني شديدداري  واسم ففول. نوشت الان ...

اره از عکست ام مشخصه آنمی داری

باور نمیکنم‌البته ببخشید البته اینکه ادم با متصل شدن به معنویت ترسش بریزه را باور میکنم ولی کلا داست ...

هر جور راحتی گلم ولی من عین چیزی ک برام اتفاق افتاد گفتم.  برامم اصلا این چیزی ک میگی مفهوم نداره 

هر جور راحتی گلم ولی من عین چیزی ک برام اتفاق افتاد گفتم.  برامم اصلا این چیزی ک میگی مفهوم ندا ...

خب اگر راست باشه از قلب پاکت نشات گرفته ....من اعتقادی به شهید ندارم ولی به قلب پاکی که از خداوند کمک بخواد خیلی معتقدم و میدونم‌خداوند بی جوابش نمیزاره حالا این وسط هرچیزی را که برات مقدسه اگر هم واسطه کردی ایرادی نداره

منظور من از کعبه و بتخانه تویی تو...