2821
2789
عنوان

تمیزی

189 بازدید | 8 پست

چیکار کنم برای تمیزی خونه من جارو می‌کشم ظرف میشورم حمام اینا رو هم میشورم ولی خونم زیاد تمیز نمیشه چرا 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

خونه ما رو هم انگار جن نفرین کرده . خسته شدم از بس شستمو سابیدم . تقصیر بابامه که عین بچه ها کثیف میکنه همه جا رو . حیاطمون هم هی کثیف میشه ازونجا هر چی گردو خاکه روونه خونمون میشه .باید امشب از ته تمیز کنم باز خونه رو باز 

هیچ  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسواس دارین فک کنم

نه جانم اتفاقا اصلا حساس نیستم ولی شوهرم تمیزی رو دوست داره 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بده خودش قشنگ همه جارو بسابه خخخخخ واسه اینکه شوهرت بفهمه تمیز میکنی چندتا کار بذارین وقتی خونس انج ...

مرسی گلم باشه

اره بعضی وقت ها همین طوری هست، مامانم بنده خدا هر روز خونه رو تمیز می‌کرد و حتی سرامیک های پذیرایی رو هم با سیف تمیز می‌کرد ولی انگار نه انگار .من فک میکنم به خاطر وسایل و رنگ و کاشی خونه هم هست چون من خودم کاشی سرویس رو عوض کردم یه آب میگرم انگار چقدر تمیز شده

از وقتی اومدی همه فصلها برام بهاره!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز