2777
2789
عنوان

لکه بینی

90 بازدید | 16 پست

سلام

من الان 6 هفته و سه روزم هست.

یک هفته قبل بخاطر اینکه هورمونم بالا بود مجبور شدم سونو داخلی انجام بدم.تا دکتر مطمئن بشه که حاملگیم داخل رحم هست.و بهم گفتن که یه لخته خون داخل رحم هست.

امروز صبح یک لکه خون دیدم.

خواستم ببینم میتونه همون خونی که دکتر گفته باشه؟یا علت دیگه ای داره؟

کمکم کنید تو رو خدا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عززیزم منم درگیرم با این موضوع شیاف فرتیژست و استراحت مطططططلق

در حدی ک فقط برا دستشویی ببخشید

بلند میشم

البته دور از جونت من خونریزی کردم بخاطر لخته هه

از شما حتما کوچیکتره

دز الان رعایت کن نزدیکی سمه واسش

من گوش نکردم منم هفته شیش و نه لک داشتم واسه همین خونی ک تو رحم بود بعدش لخته بزرگی شده بود بخاطر نزدیکی

و افتادم ب خونریزی

مراقب خودت باش

عزيزم منم هفته پنجم سه شنبه همسن اتفاق افتاد واسم نه تنها لك بلكه خونريزي زودي رفتم زايشگاه سونو شدم و گفتن بچه نيفتاده اما هماتوم داري روزي دوتا شياف و استراحت مطلق دادن دستشويي هم از فرنگي استفاده كردم خدارو شكر خداروشكر الان قطع شده اما بايد برم سونو هفته بعد ببينم ني ني م در چه حاليه توكل به خدا 

عزيزم منم هفته پنجم سه شنبه همسن اتفاق افتاد واسم نه تنها لك بلكه خونريزي زودي رفتم زايشگاه سونو شدم ...

شما بتاتون چند بود؟

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
من دو روز بعد از عقب انداختن ٨٧١ بود البته تكرار كردم دو برابر هم شد 

من الان لکه دیدم ولی خیلی کمرنگ...میدونستم لیاقت مادرشدن ندارم😢

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
چن هفته اي عزيزم؟ 

۵ هفته.ولی شاید کمتر باشم

عزیزم هر لک دیدنی ک ب معنی از دست دادن جنین نییت ک منم از اول بارداری لک داشتم

اخه من سابقه پوچ دارم...انقد گریه کردم چشام باز نمیشه