2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معمولاً میگن سه ماه صبر کنید بعدش باردار بشید

شما توی این سه ماه می تونی خودت رو تقویت کنی و رژیم هم بگیری

چون لاغری برای بارداری خیلی موثره  

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
معمولاً میگن سه ماه صبر کنید بعدش باردار بشید شما توی این سه ماه می تونی خودت رو تقویت کنی و رژیم ه ...

راستش هنوز یه ماه نشده سقط کردم . شکم دارم شل هستش . دایما شکم بند میبندم . شوهرم همش میگه اینجوری نمونه شکمت . اخه خواهر شوهرام همه شکماشون اویزونه . این فکر میکنه مثل اونا میشم . میخوام زودتر اب بشه این . خجالت میکشم 

راستش هنوز یه ماه نشده سقط کردم . شکم دارم شل هستش . دایما شکم بند میبندم . شوهرم همش میگه اینجوری ن ...

خوب می کنی میخوای رژیم بگیری

ولی برو دکتر که اصولی باشه

اینجوری نباشه که نون و برنج رو قطع کنی

امیدوارم به زودی نتیجه بگیری

و

به زودی مامان شی  دوباره

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)
هفته ۱۸ سرکلاژ شدم . ۲۲ انقباضات رحم شروع شد و زایمان زودرس اومد سراغم . دکتر گفت به خاطر عفونت بوده ...

عزیززم

اشکال نداره

عمرش به دنیا نبوده

ان شالله بعدی

خوب می کنی میخوای رژیم بگیری ولی برو دکتر که اصولی باشه اینجوری نباشه که نون و برنج رو قطع کنی ...

مرسی عزیزم . به نظرت ضرر نداره ؟ آخه همه میگن بدن ضعیف شده باید چند ماه بگذره . همه بهم میگن همش گرمی بخور . 

مرسی عزیزم . به نظرت ضرر نداره ؟ آخه همه میگن بدن ضعیف شده باید چند ماه بگذره . همه بهم میگن همش گرم ...

نه عزیزم

به نظرم چیزای مقوی خیلی بخور

مرغ و گوشت و ماهی

برنج و نون هم بعضی روزا بخور

اگه ویتامین ها رو هم از طریق میوه بخوری خوبه وگرنه که قرص بخور

ورزش هم که از همه چی عالی تره

هم برای روحیت خوبه هم برای لاغری

اگه نمی تونی حتماً پیاده روی کن

آره راست میگی .اوایل خیلی غصه میخوردم . ولی الان با این موضوع کنار اومدم . خواست خدا بوده و باید قبو ...

ببین دوستم خیلی ها رو دیدم و شنیدم که نی نی لحظه به دنیا اومدن فوت شده

یا به دنیا اومده و بعدش فوت شده

پس همیشه بدتری هم هست

خدا رو شکر کن که بزرگتر نبوده و وابسته تر نشدی

اما انصافاً 22 هفته هم خیلی سخته

امیدوارم با روحیه قوی تر بری برای مامان شدن

نه عزیزم به نظرم چیزای مقوی خیلی بخور مرغ و گوشت و ماهی برنج و نون هم بعضی روزا بخور اگه ویتامین ...

گرمیجات زیاد نمیخورم میلم نمیکشه . غذامو کنترل میکنم .پیاده روی هم باید شروع کنم . اخه بهم گفتن افتادگی رحم میگیری ترسیدم . ولی الان واقعا خسته شدم دوست دارم برم ورزش و پیاده روی . قبل از بارداری پیلاتس میرفتم خیلی خوب بود . روحیه ام شاداب بود . الان خیلی تو خودمم . همش کسل و بی حوصله ام 

ببین دوستم خیلی ها رو دیدم و شنیدم که نی نی لحظه به دنیا اومدن فوت شده یا به دنیا اومده و بعدش فوت ...

اره واقعا خیلی سخته . واسه منم به دنیا اومد قلبش میزد بعد فوت شد . چون زایمان طبیعی کردم . کامل بچه رو دیدم . ولی همش میگم اونی که ۹ ماه این بچه رو نگه داشته یه دفعه بعد از به دنیا اومدن فوت میکنه از مصیبت من بدتره . اونا چی میکشن واقعا .