2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام بدونم و کی باید بزارم؟؟

از روز ۱۰ اُم سیکلت

هر روز باید ۱ کیت بذاری

بازم تاکید میکنم اگه هیچ مشکلی نداری استفاده کن ازش

وگرنه اگه مشکلی مث تنبلی تخمدان داشته باشی اون کیت کارشو درست انجام نمیده و چندین روز متوالی خط دومش پررنگ میشه و این بخاطر  بهم ریختگی و تغییرات هورمونیه. نه تخمک گذاری!

از روز ۱۰ اُم سیکلت هر روز باید ۱ کیت بذاری بازم تاکید میکنم اگه هیچ مشکلی نداری استفاده کن ازش و ...

خوب نه مشکلی ندارم .

همیشه هم موقع تخمک گذاری زیر دلم 1 طرف درد میگیره 2 روز و ترشحات قابل تشخیص دارم . 

اگه دو تا خط پر رنگ افتاد اقدام کنم ؟

ما  3 تا   
خوب نه مشکلی ندارم . همیشه هم موقع تخمک گذاری زیر دلم 1 طرف درد میگیره 2 روز و ترشحات قابل تشخیص دا ...

خب خداروشکر.

آره عزیزم خطش ک داره پررنگ میشه اقدامو شروع کن. محض محکم کاری یک هفته، بصورت یک شب درمیون یا هرشب اقدام کن. ایشالا ک راحت باردار میشی. اولین اقدامته؟

خب خداروشکر. آره عزیزم خطش ک داره پررنگ میشه اقدامو شروع کن. محض محکم کاری یک هفته، بصورت یک شب درم ...

نه دومی هست . 

میگم پس چطوریه که میگن برای اینکه احتمال پسرد ار شدن زیاد شه دقیقا روز تخمک گذاری اقدام شه . اگه دختر میخوایم 2 روز قبل تخمک گذاری . اینجوری که بازم روز دقیقش معلوم نمیشه 

ما  3 تا   
خب خداروشکر. آره عزیزم خطش ک داره پررنگ میشه اقدامو شروع کن. محض محکم کاری یک هفته، بصورت یک شب درم ...

ممنونم عزیزم انشالله همه ی خانم هایی که دلشون بچه میخواد خدا 1 فرشته ی سالم  و صالح بهشون بده . به منم این لطف و بکنه :)

ما  3 تا   
نه دومی هست .  میگم پس چطوریه که میگن برای اینکه احتمال پسرد ار شدن زیاد شه دقیقا روز تخمک گذا ...

ای جانم خداروشکر 😘 من اون محکم کاریو از روی این گفتم ک شاید بار اولت باشه عزیزم 😁 حالا دیگه چون بار دومته و جنسیت هم برات مهمه همین کارو ک گفتی بکن

روز تخمک گذاریت خط دوم کیت پررنگ تر از همیشه میشه، مثل خط اولش. اگه پسر میخوای همون روز اقدام کن. ولی اگه دختر میخوای، روزهایی ک هاله داره پررنگ میشه اقدام کن. ایشالا همونی بشه ک دلت میخواد.