2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم میخوام بدونم و کی باید بزارم؟؟

از روز ۱۰ اُم سیکلت

هر روز باید ۱ کیت بذاری

بازم تاکید میکنم اگه هیچ مشکلی نداری استفاده کن ازش

وگرنه اگه مشکلی مث تنبلی تخمدان داشته باشی اون کیت کارشو درست انجام نمیده و چندین روز متوالی خط دومش پررنگ میشه و این بخاطر  بهم ریختگی و تغییرات هورمونیه. نه تخمک گذاری!

از روز ۱۰ اُم سیکلت هر روز باید ۱ کیت بذاری بازم تاکید میکنم اگه هیچ مشکلی نداری استفاده کن ازش و ...

خوب نه مشکلی ندارم .

همیشه هم موقع تخمک گذاری زیر دلم 1 طرف درد میگیره 2 روز و ترشحات قابل تشخیص دارم . 

اگه دو تا خط پر رنگ افتاد اقدام کنم ؟

ما  3 تا   
خوب نه مشکلی ندارم . همیشه هم موقع تخمک گذاری زیر دلم 1 طرف درد میگیره 2 روز و ترشحات قابل تشخیص دا ...

خب خداروشکر.

آره عزیزم خطش ک داره پررنگ میشه اقدامو شروع کن. محض محکم کاری یک هفته، بصورت یک شب درمیون یا هرشب اقدام کن. ایشالا ک راحت باردار میشی. اولین اقدامته؟

خب خداروشکر. آره عزیزم خطش ک داره پررنگ میشه اقدامو شروع کن. محض محکم کاری یک هفته، بصورت یک شب درم ...

نه دومی هست . 

میگم پس چطوریه که میگن برای اینکه احتمال پسرد ار شدن زیاد شه دقیقا روز تخمک گذاری اقدام شه . اگه دختر میخوایم 2 روز قبل تخمک گذاری . اینجوری که بازم روز دقیقش معلوم نمیشه 

ما  3 تا   
خب خداروشکر. آره عزیزم خطش ک داره پررنگ میشه اقدامو شروع کن. محض محکم کاری یک هفته، بصورت یک شب درم ...

ممنونم عزیزم انشالله همه ی خانم هایی که دلشون بچه میخواد خدا 1 فرشته ی سالم  و صالح بهشون بده . به منم این لطف و بکنه :)

ما  3 تا   
نه دومی هست .  میگم پس چطوریه که میگن برای اینکه احتمال پسرد ار شدن زیاد شه دقیقا روز تخمک گذا ...

ای جانم خداروشکر 😘 من اون محکم کاریو از روی این گفتم ک شاید بار اولت باشه عزیزم 😁 حالا دیگه چون بار دومته و جنسیت هم برات مهمه همین کارو ک گفتی بکن

روز تخمک گذاریت خط دوم کیت پررنگ تر از همیشه میشه، مثل خط اولش. اگه پسر میخوای همون روز اقدام کن. ولی اگه دختر میخوای، روزهایی ک هاله داره پررنگ میشه اقدام کن. ایشالا همونی بشه ک دلت میخواد.