2789
عنوان

اطلاع داری؟

4526 بازدید | 23 پست

چند روز پیش خبر شبکه 1 یه شهری رو نشون داد که مردمش برق تولید میکنن و از این صفحه ها روی پشت بوم حالا میخوایم اینکار رو انجام بدم ولی هیچی نمیدونم از کجا تهیه کردن با چه قیمتی کی نصب کرده خلاصه اگه اطلاع داری ممنون میشم بگید؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خواهرم . پنل خورشیدی خانگی رو سرچ کن برو تو سایت برق نیوز توضیحات کامل داده

دانی که را سزد صفت پاکی ؟ آنکو وجود پاک نیالاید . در تنگنای پست تن مسکین . جان بلند خویش نفرساید . دزدند خودپرستی و خودکامی . با این دو فرقه راه نپیماید . تا خلق رسند ازو به آسایش . هرگز به عمر خویش نیاساید . آنرو کآسمانش برافرازد . از توسن غرور به زیر آید . تا دیگران گرسنه و مسکینند . بر مال و جاه خویش نیفزاید . در محضری که مفتی و حاکم شد . زر بیند و خلاف نفرماید . تا بر برهنه جامه نپوشاند . از بهر خویش بام نیفزاید . تا کودکی یتیم همی بیند . اندام طفل خویش نیاراید . مردم بدین صفات اگر یابی . گر نام او فرشته نهی شاید . پروین اعتصامی

اداره برق منطقه مراجعه كنيد اطلاعات و امكاناتش رو دراحتيارتون مى گذارن 

برا اطلاعات شفاهى هم زنگ برن ١٢١

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞