سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 عنوان بچه امممممم 204 بازدید | 9 پست واکسن دو ماهگی داره امروزمیترسم ببرم،همش میگم حالا واکسن نزنه چی میشهمیدونم خیلی گریه میکنهواکسن رو کجاش میزنن؟تجربه تون رو میگید؟ قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤) 1397/06/03 | 06:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
79haniyeh عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5329 عزیزم من هیچ اطلاعی ندارم ولی حتما ببر واکسنش رو بزنه این واکسن ها مهم هستن وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
پریا130 عضویت: 1394/05/31 تعداد پست: 1814 اصلا نترس شايد اصلا تب نكنه پسر من فقط يه جيغ كشيد واكسن ٤ ماهگيشم همين بود ، ان شاالله واسه نى نيه تو هم سبك باشه هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 اصلا نترس شايد اصلا تب نكنه پسر من فقط يه جيغ كشيد واكسن ٤ ماهگيشم همين بود ، ان شاالله واسه نى نيه ... ممنونم،پا میزنن یا دست؟ قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
parpariiinaz عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 435 به رون پا میزنن . نگران نباش بعدش که استامینوفن میدی بچه هم اروم میشه هم راحت میخوابه.. تب هم میکنه که اونم نگران نباش فقط نذار بره بالا . دخترمن برا همه واکسناش بدون استثنا تا دوروز تب داره ولی نمیذارم از 38بیشتر بشه
تکتم7 عضویت: 1394/08/18 تعداد پست: 1735 پسر من که دوساعت کلا بی قراری کرد و تب داشت من تو دو و چهار ماهگی پاهاشو میبستم تا نتونه تکون بده و دردش بگیره تو همه ی واکس هاش خیلی با احتیاط بغلم میگرفتم میرفتم بیرون یک ساعتی پیاده روی میکردم انگار نسبت به خونه بودنی حالش بهتر بود
سمانهf مدیر استارتر عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 764 خیلی ممنون قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
hanieh_khanom عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 1228 عزیزم ببرش گریش یه دیقه اولباید ببری تا از خیلی بیماری ها در امان باشه ب جلو پا میزننقطره هم بتون میدن برای کنترل درد بعد و اگ تب کرد برای کنترل تب
پریا130 عضویت: 1394/05/31 تعداد پست: 1814 ممنونم،پا میزنن یا دست؟ قسمت بيرونيه ران پا عزيزم هیچ انسانی نه دوست توست و نه هیچ انسانی دشمن تو بلکه هر انسانی معلم توست ...