2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155996 بازدید | 10472 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای قدیمی و جدید  خوبین همگی  مشغول زندگی روزمره هستم  دیگه دل و دماغ اقدا ...

سلام فاطیمای عزیز این چه حرفیه, ماتو گروه مون چند تا مامان داریم انشالاه بزودی ماهم مادر میشیم  

من هم همسرم ازواسپرم بود سطح همه هورمون هاش پایین بود حدو یکسال و هفت هشت ماهی میشه تحت نظر اورولوژیست امپول میزنه حدو شش ماه پیش ازمایش داد یه تعدادی اسپرم تو نمونش پیدا شد و گفتن میشه میکرو کرد و نیازی به بیوپسی نیس 

دیگه گفتم خدا بخیر کنه هردوتامون مشکل دار خدا میدونه چی بشه. رفتیم دارو بگیریم گفتن نیس تا بعد عید برین بعد بیاین ما هم برگشتیم ولی به لطف و معجزه خدا من باردار شدم درکمال ناباوری ان شالله که به ثمر بشینه و سالم دنیا بیاد اومدم بنویسم که دوستان از رحمت خدا غافل نباشین

موقع نزدیکیم با اعتماد به خدا ذکر یونسیه رو سه بار بخونین ان شالله که خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

سلام عزیزم .خدا رو شکر .خیلی برات خوشحال شدم .انشالله خدا براتون حفظش کنه .میشه بگید همسرتون پیش کدوم دکتر رفتن .چون همسر من هم آزو هست و سطح همه هورمونها نامیزان البته fshخیلی بالا .ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام هدیه جون ان شالله روزی خودتون مارو نوین فرستا پیش دکتر اقاسی زاده مشهد

وای سوگند جون خیلی خوشحالشدم مبارک.باشه انشالله بسلامتی دنیاش بیاری,باورم نمیشه یعنی همسرتون ازواسپرم بود اخه ما بیوپسی هم کردیم اسپرم نبود ایکاش واسه ماهم معجزه بشه,خیلی دلم میخواست بشنوم یکی باوجود ازواسپرمی بودن همسرش باردارشده تاامیدواربشم,خیلی ممنون ازاینکه بهمون گفتی 

ما دیگه بیوپسی نکردیم یه چیزهایی دیده شده بود شش ماه پیش اونم نامعلوم تعدادم نبود گفتن اسپرم مرده ظاهر شده حتما تو بیوپسی هست گفتن روز انتقال بیوپسی میکنیم اگه لازم شد که ما نتونستیم تا الان که خدا واقعا لطف و معجزشو شامل حالمون کرد ان شالله برای شما عزیرم