2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155864 بازدید | 10472 پست
دوستای گلم البته که شفا دست خداست واگه بخواد فقط اشاره ای واسه حل مشکل شوهرامون کافیه اما..... واسه کساییی که بیوبسی منفی شده و یا ازمایش ژنتیک دادن و دکترا گفتن نه یعنی اینکه این اقایون سلول اسپرم ساز ندارن یعنی در حال حاضر علم پزشکی واسشون راهی نداره بنابراین وقتتون رو الکی از این مطب به اون مطب و پایه علم شیمیایی و سنتی حروم نکنین فعلا واسه ما راه درمانی نیست حالا اگه کسی هست که اس پرم داره اما ضعیفه یا کمه شاید بشه واسش کاری کرد اما واسه کسی که حتی سلول سازندشو نداره چکار میشه کرد؟ فقط خدا ولا غیر
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میترسم بفهمه اخه اون مشکل منو نمیدونه ،جنین نمیخوام نمیتونم اعتماد کنم اصلا
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم... خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت تو خود بهتر میدانی معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
میترسم جنین از کسی بهم بدن که مشکل دارن اون وقت نگیره واسم،اگه کسی رو بشناسم خیالم راحت تره
به دکتر واقعا اعتماد دارم اگه تایید کنه قبول میکنم
یلدا جون. پونه عزیز خودمم اصلا جنسیتش برام مهم نیست. فقط سالم باشه و خوشگل... اما از بس فامیل همسری میگن خسته شدم همسرمم میگه فقط سالم باشه ط هم گفت بیشتر جنینام دخترن. فعلا به غیر از جواب گرفتن و سالمیش به هیچی فکر نمیکنم
ثمین جون قربون دلت برم میدونم واقعا چقدر سخته منم همش بهش فکر میکنم حرفای امروز که جایه خودشو داره دوران بارداری هم که واسه ما سخته و از ناز کردن خبری که نیست هیچی باید نازم بکشیم و مواظب باشیم دل شکسته شوهرامون باشیم وقتی هم به سلامتی دنیا اومدن نی نیا اگه خدایه نکرده مشکلی پیش بیاد میخوان بگن خودت خواستی خودت کردی حتما بزرگم که شدن اگه درس نخوندو یا خطایی کرد میخوان بگن بچه تو هستشو واسه ما نیست که اینطور شد خلاصه عزیزم فقط خوشیاش واسه اوناس وقتی تمیزه وقتی شیرینه وقتی خودشو واسه باباش لوس میکنه وقتی خوابه وقتی صالحو با عزته مگه ما هم چیزی جز این میخوایم؟؟ عزت و غرور شوهرامون
2828
2791
2779
2792