الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستای گلم البته که شفا دست خداست واگه بخواد فقط اشاره ای واسه حل مشکل شوهرامون کافیه اما..... واسه کساییی که بیوبسی منفی شده و یا ازمایش ژنتیک دادن و دکترا گفتن نه یعنی اینکه این اقایون سلول اسپرم ساز ندارن یعنی در حال حاضر علم پزشکی واسشون راهی نداره بنابراین وقتتون رو الکی از این مطب به اون مطب و پایه علم شیمیایی و سنتی حروم نکنین فعلا واسه ما راه درمانی نیست حالا اگه کسی هست که اس پرم داره اما ضعیفه یا کمه شاید بشه واسش کاری کرد اما واسه کسی که حتی سلول سازندشو نداره چکار میشه کرد؟ فقط خدا ولا غیر
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یاس گل بله حق با شماست به ماهم گفتن شاید تا چند سال دیگه درمانی داشته باشه ولی در حال حاضر درمانی نداره،یاس گل باید به دکتر و واسطه اعتماد کرد چاره ی دیگه ای هست؟!؟
یلدا جون. پونه عزیز خودمم اصلا جنسیتش برام مهم نیست. فقط سالم باشه و خوشگل... اما از بس فامیل همسری میگن خسته شدم همسرمم میگه فقط سالم باشه ط هم گفت بیشتر جنینام دخترن. فعلا به غیر از جواب گرفتن و سالمیش به هیچی فکر نمیکنم
ثمین جون قربون دلت برم میدونم واقعا چقدر سخته منم همش بهش فکر میکنم حرفای امروز که جایه خودشو داره دوران بارداری هم که واسه ما سخته و از ناز کردن خبری که نیست هیچی باید نازم بکشیم و مواظب باشیم دل شکسته شوهرامون باشیم وقتی هم به سلامتی دنیا اومدن نی نیا اگه خدایه نکرده مشکلی پیش بیاد میخوان بگن خودت خواستی خودت کردی حتما بزرگم که شدن اگه درس نخوندو یا خطایی کرد میخوان بگن بچه تو هستشو واسه ما نیست که اینطور شد خلاصه عزیزم فقط خوشیاش واسه اوناس وقتی تمیزه وقتی شیرینه وقتی خودشو واسه باباش لوس میکنه وقتی خوابه وقتی صالحو با عزته مگه ما هم چیزی جز این میخوایم؟؟ عزت و غرور شوهرامون
خدایا ناامید نیستم،فقط کمی دلگیرم...
خدایا از تو معجزه می خواهم ، معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت
تو خود بهتر میدانی
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...