2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام . ما مشکلمون یکم هادترو بدتره

من و همسرم نسبت فامیلی داریم

هر دومونم مشکل مادر زادی داریم

مشکلم همسرم احتمال 25 تا 50 درصد ممکنه به بچمون هم به ارث برسه

قبلا می خواستیم ازمایش ژنتیک بدیم ولی منصرف شدیم چون که فایده ای نداره کلی باید هزینه کنیم تازه هیچ وقت نمیتونن بگم جتین اون موشکلو داره یا نه حتی اگرم بگن داره نمیشه که سقططش کرد دادگاه نامه نمیده . اخه خدا میدونه چند بار باید حامله شم آز بدم سقط کنم مگه ماست بندیه

راستش نامیدیم دوتامونم

همسرم میگه جنین اهدا کنیم

برام گنگه باید کجا برم اقدام کنم

از ایندش میترسم

از این که کسی بفهمه. حتی هزینشم نمیدونم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام . ما مشکلمون یکم هادترو بدتره من و همسرم نسبت فامیلی داریم هر دومونم مشکل مادر زادی داریم مش ...

شرایطه سختیه اما باید تو زندگی یه سری چیزا رو پذیرفت کاریه که دست ما نیست چاره چیه من خودم خیلی اذیت شدم خیلی گریه ها کردم خیلی بی تابی کردم اما چه میشه کرد بازم خوبه حداقل این راه ها وجود داره . برای جنین هزینه اش حول و حوش 13 تا 15 میلیون هست به نظر خودم بیمارستان مهر بهتر باشه بدون معطلی و نوبت هست اما ابن سینا رویان باید کلی تو صف انتظار موند

شرایطه سختیه اما باید تو زندگی یه سری چیزا رو پذیرفت کاریه که دست ما نیست چاره چیه من خودم خیلی اذیت ...

میتونید راهنماییم کنید تو ت ل گ گ ر ر ا ا م باهم در تماس باشیم. من خیلی گنگم . 

[QUOTE=92263967]در مورد فهمیدن دیگران کس قرار نیست بدونه این راز زندگیتونه یعنی راز زندگیامونه[/QUOTE]

ببخشید مگه مهر اس اهدایی داره؟بیمارستان خصوصیه؟اخه تو بیوپسی ما اسپرم دیده شده اما نه اسپرم کامل دکتر گفت کمی از دم اسپرم نیس و اگه دباره نمونه برداری کنیم با میکرو میشه باردار بشی ولی انقدر بیوپسی براش سخت بود که راضی نیس دباره انجام بده و منم می گم بیشتر از این اذیت نشه و بریم اس یا جنین اهدایی.ولی می گن اس اهدایی رو انجام نمی دن و غیر قانونیه-

[QUOTE=92263253]شرایطه سختیه اما باید تو زندگی یه سری چیزا رو پذیرفت کاریه که دست ما نیست چاره چیه من خودم خیلی اذیت ...[/QUOTE]

شما که رفتی مهر اس اهدایی دارن؟بانک اسپرم دارن؟و شخصی که نمونه اسپرم داده از دکتر پرسیدید که تمام از مایش های اون شخص از نظر هپاتیت و ایدز و...بررسی شده ؟و مشکلی برا جنین اینده بوجود نخواهد امد؟ممنون میشم به سوالم جواب بدی چون جواب پاتولوژی ماهم اوایل تیر می یاد و باید راه صحیح رو انتخاب کنیم.

[QUOTE= 92263253 ]شرایطه سختیه اما باید تو زندگی یه سری چیزا رو پذیرفت کاریه که دست ما نیست چاره چیه ...

آزمايشات رو كه قطعا بايد بدن چون اونجا واسطه هست كه با دكتر كار مي كنه و من بهش گفتم چه طوري مطمينم شم اهدا كننده از همه نظر اكيه گفت فردا شما بچه ات به دنيا بياد مشكل داشته باشه ميايي سراغ دكتر ميگي واسط شما به من اهدا كننده معرفي كرده گفت ما سابقه كاري خودمون رو خراب نمب كنيم نگران نباش ازش خواستم بهم عكس نشون بده نداد گفت بايد پنهان بمونه

[QUOTE=92302271]آزمايشات رو كه قطعا بايد بدن چون اونجا واسطه هست كه با دكتر كار مي كنه و من بهش گفتم چه طوري مطمينم ...[/QUOTE]

ینی اونروز اسپرم فریز شده رو‌انتقال می دن؟یا با اون شخص همون موقع هماهنگ می کنن که نمونه رو بده وبعد انتقال میدن؟و هزینه اس اهدایی چقد می شه؟ این رو هم در نظر داشته باشید اگه نمونه فریز بشه احتمال حاملگی کمتر از موقعی که شخصی همون موقع نمونه اسپرم رو بده

[QUOTE=92302271]آزمايشات رو كه قطعا بايد بدن چون اونجا واسطه هست كه با دكتر كار مي كنه و من بهش گفتم چه طوري مطمينم ...[/QUOTE]

و نمونه اسپرم هم اگه فریز نباشه باید تا کمتر از نیم ساعته انتقال پیدا کنه و باید ا.ز اون شخص مطمن باشی

سلام .عطر گل جان شما برای ای یو اول یکبار رفتی اصفهان برای ویزیت و بعد دفعه بعد تزریق انجام دادی؟ ب ...

سلام عزیزم اولش که رفتیم برای مشاوره و برام آزمایش نوشت و دکتر زنان معرفی کرد که زیر نظرش دارو بخورم بعد از اینکه آزمایش رو انجام دادم و داروها رو مصرف کردم برای تزریق رفتم اصفهان،بار اول منفی شد بلافاصله ماه بعد دوباره رفتم اصفهان بار دوم مثبت شد خداروشکر.

خدا جونم شكررررررت ❤️