2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
خانوما شماها شوهراتون از اول آزشون صفر بوده؟شوهر من آزمایشاش زیر یک میلیون بود ولی هیچوقت صفر نشده ب ...

یک میلیونم میگن همون صفره . 

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤
نمیدونم چرا اغلب دکترا بعد یه دوره دارو سریع بیوپسی مینویسن من پیش یه دکتر باتجربه و مسن رفتم گفت بع ...

سلام عزیزم میشه اسم دکترتون رو بگید؟

خدایا نینیامو سالم و صالح ب این دنیا بیار... لطفا ی صلوات برای سلامتی نینیام بفرستید ممنون❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک میلیونم میگن همون صفره . 

شوهر من همونموقه دارو مصرف میکرد بعد دو سه تعدادش رسید به پنج میلیون البته مورفو و همه چی افتضاح بود باز،ولی خب با همون سریع میکرو انجام دادن ۱۴ تا جنین شد،یه بار انتقال دادم منفی شد الان دارم دارو میخورم دوباره انتقال بدم،۱۰ تا جنین دارم،برام دعا کنید اینهمه هزینه کردیم حداقل جواب بگیریم.

بچه ها دکتر شوهرم امیرجنتی بود،داروهاشم سینال اف و اورتومول یا همون فرتیل پلاس بود،شما هام یه سر بهش بزنید شاید به دردتون بخوره 

[QUOTE=91540412]سلام دکتر آقاسی زاده در مشهد ما رو نوین به این اقا معرفی کرد شما همسرتون از لحاظ هورمونی مشکل دارن؟[/QUOTE]

سلام سوگند جان همسرم امروز عمل بیوبسی بیضه انجام داد ولی متاسفانه اسپرم سالم برا فریز وجود نداشت ۳تا اسپرم پیدا شد ولی دکتر گفت به درد نمی خوره و باید بدیم پاتولوژی-ولی انگار دنیا رو سرم خراب شده احتمالا باید بریم سراغ اسپرم یا جنین اهدایی

شوهر من همونموقه دارو مصرف میکرد بعد دو سه تعدادش رسید به پنج میلیون البته مورفو و همه چی افتضاح بود ...

عریزم ان شاالله هر چ سریع تر جواب بگیرین و از این استرسا رها بشین و خدا نینی سالم و خوب بهتون هدیه بده ... هزینه هاش چقدر شد براتون میکرو ؟ من همسرم تازه بیوپسی انجام داده حدود ی هفته است ولی جوابش هنوز نیومده .. 

سلام دکتر آقاسی زاده در مشهد ما رو نوین به این اقا معرفی کرد شما همسرتون از لحاظ هورمونی مشکل دارن؟

نمیدونم دکتر ازمایش هورمونی ننوشته فعلا هم واریکوسل عمل کرده هم بیوپسی انجام داده. جواب بیوپسی رو هم هنوز ندادن ... شما حدودا چقد طول کشید جواب بیوپسی رو بهتون دادن ؟ خیلی منتظریم از ازمایشگاه زنگ بزنن.. 

[QUOTE= 91540412 ]سلام دکتر آقاسی زاده در مشهد ما رو نوین به این اقا معرفی کرد شما همسرتون از لحاظ ه ...

شما چقد طول کشید تا جواب بیوپسی رو دادن بهتون؟؟

عریزم ان شاالله هر چ سریع تر جواب بگیرین و از این استرسا رها بشین و خدا نینی سالم و خوب بهتون هدیه ب ...

مرسی عزیزم،ان شاءالله برای شما هم خیر باشه و بدون دردسر باردار شید،به حق این شبهای عزیز همه منتظرا دامنشون سبز شه

والا دقیقشو نمیدونم هنوز حساب کتاب نکردیم ولی خورد خورد خیلی هزینه ویزیتو دارو و بیمارستان دادیم کلش شاید ۱۷_۱۸ تومن شده باشه

البته اینم بگم ما مطب میریم واسه دکتر زنانم همین خیلی هزینمونو زیاد کرد مراکز خیلی کمتر میشه خرجش،البته دلیلش این بود که زمان نداشتیم باید سریع میکرو میکردیم دکتر گفته بود اسپرم پیدا شد سریع میکرو کنید

[QUOTE=91620265]شما چقد طول کشید تا جواب بیوپسی رو دادن بهتون؟؟[/QUOTE]

اگه اسپرم خوب و سالم باشه همون لحظه دکتر میگه و فریز می کنن  ولی اگه نباشه می فرستن پاتولوژی تا علت مشخص شه هزنشم ۱۷۰۰شد

ولی دوستان من خیلی پشیمونم بیوبسی کردیم وقتی اسپرم صفره معلومه دیگه بیوپسی شانسش ۱۰درصده ارزش این همه اذیت شدن و درد و هزینه نداره بنظرم من باید می رفتم دنبال اس اهدایی و همسرم هم همینجور می موند اگه خدا می خواست درست میشد و اگرم که نه با اس اهدایی بچه داشتم اینجوری هم همسرم اسیب دید و بیضه ها اسیب دیدن و دیگه بیضه نمی تونه اسپرم تولید کنه

شما چقد طول کشید تا جواب بیوپسی رو دادن بهتون؟؟

ما بیوپسی نکردیم بعد یکسال داشتیم با مصرف دارو اماده بیوپسی و میکرو میشدیم که خدا خواست و من طبیعی باردار شدم اینم بگم تمام ندت از همسرم صفر بود لین اخر گفتن چندتا دونه اسپرم مرده انگاری پیدا شده پس برین بیوپسی بعدم میکرو که قسمت نشد ان شالله به حق همین روزا همه ننتظرا دامنشون سبز بشه 

ولی دوستان من خیلی پشیمونم بیوبسی کردیم وقتی اسپرم صفره معلومه دیگه بیوپسی شانسش ۱۰درصده ارزش این هم ...

نه عزیزم پشیمون نباش اینم امیدی بود گاهی تو بیضه پیدا میشه قسمت نبوده اگه نمیرفتی بعد حسرت میخوردی کاش انجام میدادین