2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

عطر گل ببخشید شما چند سالتونه؟

خیلی خیلی کار خوبی کردی که زود این کارو کردی 

انتظار خیلی سخته اخه ما تو این ۵ سال کلی پول برای عطاری و ... دادیم که هیچ .کلی هم اشک ریختیم و خودمونو اذیت کردیم

همسرت با این کار سریع کنار اومد؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببخشید شما ساکن کدوم شهرید؟ 

من تهرانم .توی تهرانم دکتر نعمت اللهی هم این کار رو انجام میده .من یکبار رفتم پیششون که ببینم اوضاع مطب چه جوریه از نظر بهداشتی اصلا راضی نبودم بعد به من گفت که زخم داری اول باید اونو برات فریز کنم که بعد من پیش دکتر دیگه ای رفتم گفت اصلا همچین چیزی نیست کی گفته.بعد تو سایت خوندم دیدم لین حرفو به خیلیا که میرن پیشش میگه .

عطر گل ببخشید شما چند سالتونه؟ خیلی خیلی کار خوبی کردی که زود این کارو کردی  انتظار خیلی سخته ...

28 سالم،آره کنار اومد چاره ایی نبود ،عکس رنگی انداختم،دردش قابل مقایسه با عکس رنگی نیست،مثل تست پاپ اسمیره،درک میکنم ما هم خیلی پیش دکترا رفتیم آخرش گفتن درمون نداره  خیلی دوران سختی بود اما خداروشکر تموم شد خدا جونم بهم نگاه کرد و دلمونو شاد کرد،انشالله شما هم به زودی دلت شاد شه💓

خدا جونم شكررررررت ❤️
سلام دوستان خوبید ما بعد ۴ماه امپول و قرص رفتیم ازمایش جوابشو گفتن ی هفته دیگه می دن برامون دعا کنید

ان شالله که جواب داده و به زودی تیکر بارداریتو بذاری عزیزم فقط توکل کن به خدا 

سلام دوستان خوبید ما بعد ۴ماه امپول و قرص رفتیم ازمایش جوابشو گفتن ی هفته دیگه می دن برامون دعا کنید

حالا چرا یک هفته؟زود میدادن قبل که 

ان شالله به حق ماه شعبان شما هم دامنت سبز بشه عزیزم چه بسا طبیعی هم شد مثل ما

حالا چرا یک هفته؟زود میدادن قبل که  ان شالله به حق ماه شعبان شما هم دامنت سبز بشه عزیزم چه بسا ...

انشااله مهربونم برامون دعا کن واقعا دیگه اخر خطه خسته شدیم

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز