2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

[QUOTE=83814433]من شنیدم تهران بیمارستان مهر و پیامبران انجام میدن شما گفته بودین  پیش کشاف میرین؟  ادرس ...[/QUOTE]

عباس اباد -خیابون مهناز یا همون صابونچی خیابان۶پلاک۲-مشکل شما چیه؟تا الان چه اقداماتی کردید؟مراکز ناباروری رفتید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان خوبین دارم دیوونه میشم تا کی باید تو مطب دکترا باشم خسته شدم دیگه هفت بار ای وی اف ک ...

سلام 

چه پشتکاری داشتی !!!

حداقل به جای این همه  هزینه کردن یه دور آزمایشهای تکمیلی رو انجام میدادی شاید مشکل از نقص ایمنی باشه  یا حتی مشکلات انعقادی داشته باشی 

حیف نیست واقعا  وقت و انرژی و پولتو گذاشتی  راه رو درست برو ....موفق با‌شی ان شالله 

[QUOTE=83960593]سلام دوستان خوبین دارم دیوونه میشم تا کی باید تو مطب دکترا باشم خسته شدم دیگه هفت بار ای وی اف ک ...[/QUOTE]

خیلی انتظار سخته ما همه اینجا با هم همدردیم انشااله برای هممون فرجی حاصل شه

سلام عطر گل جان.سال نو مبارک و مادر شدنت رو خیلی خیلی تبریک میگم.منم ۵ سال هست که میدونم همسرم ازواسپرم هستش.پی ار پی انجام دادیم ولی اگر جواب نده میخوام برم اصفهان برای اس اهدایی با ای یو.میخواستم بدونم شما قبل از ای یو چه کارایی کرده بودی؟ ذخیره تخمدانت چند بود؟

ای وی اف با اهدایی انجام دادی؟ یا دارویی همسرت مصرف کرده بود؟چند سال بود که میدونستی؟ تلاشهایی که کردی رو میخواستم بدونم اگر اشکالی نداره

ممنونم از لطفت

[QUOTE=85664751]سلام عطر گل جان.سال نو مبارک و مادر شدنت رو خیلی خیلی تبریک میگم.منم ۵ سال هست که میدونم همسرم ازواس ...[/QUOTE]

سلام سال نوهمگی مبارک انشااله همتون سال خوبی ونی نی بغل داشته باشید. راستی مشکل ازو اسپرمی همسرتون از چیه؟هرموناش چطوره؟اندازه بیضه ها نرماله؟

سلام عطر گل جان.سال نو مبارک و مادر شدنت رو خیلی خیلی تبریک میگم.منم ۵ سال هست که میدونم همسرم ازواس ...

سلام عزیزم ممنونم انشالله قسمت خودت،قبل از آی یو کار خاصی نکردم فقط داروهایی که دکتر داد و خوردم،آی یو آی تو اصفهان انجام دادم ماه دوم گرفت،یکسال بود میدونستیم،شما هم سریعتر انجام بدید تا سنتون بالا نرفته

خدا جونم شكررررررت ❤️
سلام عزیزم ممنونم انشالله قسمت خودت،قبل از آی یو کار خاصی نکردم فقط داروهایی که دکتر داد و خوردم،آی ...

سلام.قربونت ممنون از راهنمایی تون.پس شما سریع برای اهدایی اقدام کردید.میخواستم بدونم اوضاع بدن خودت چطوری بود؟ تنبلی یا مشکلی دیگه ای نبود؟

سلام.قربونت ممنون از راهنمایی تون.پس شما سریع برای اهدایی اقدام کردید.میخواستم بدونم اوضاع بدن خودت ...

کیست آندومتریوز داشتم،خدا خواست و شد،از لحاظ بهداشتی خیالتون راحت همه چیز ضد عفونی میشه

خدا جونم شكررررررت ❤️
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز