2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
یعنی تو هر سیکل 7 بار تزریق میکنن یا 7 تا سیکل من خنگم نمیفهمم

يعني هر سيكل يكبار تزريق ميكنه يا نهايتا دوبار پشت سر هم،مثلا بار اول كه رفتم دوبار تزريق كرد اين دفعه يكبار 

خدا جونم شكررررررت ❤️
ببخشید یه سوال دیگه  وضعیت شناسنامه اینا چی میشه محرمیتش

همون روز اول كه ميريد شناسنامه هاتونم ميبريد كه بدونن زن و شوهريد،ما برديم از ما نخواست حواسش نبود ببينه ولي براي بقيه رو ديد.

خدا جونم شكررررررت ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نتیجه شما کی مشخص می شه مارو هم بی خبر نذارید

سلام عزيزم بالاخره منم مامان شدم امروز هم بي بي مثبت شد هم آزمايشم بتام هم بالا بود١٠٢٤الهي شكر انشالله قسمت همتون شه به زودي

خدا جونم شكررررررت ❤️
03132363136 بزني تو نت آدرسش هم مياد فقط تا ظهر جواب ميدن

تبريك عزيزم خدارا شكر❤️

عزيزم دكتر ايز،گروه خوني را در نظر ميگيره؟؟؟؟

كه شبيه پدر يا مادر باشه

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
تبريك عزيزم خدارا شكر❤️ عزيزم دكتر ايز،گروه خوني را در نظر ميگيره؟؟؟؟ كه شبيه پدر يا مادر باش ...

مرسي عزيزم 😘فك نميكنم گروه خوني رو در نظر بگيره،ولي ظاهر رو در نظر ميگيره

خدا جونم شكررررررت ❤️

گروه خوني چيز خيلي مهميه

تعجب ميكنم

خود ادمم بهش بگه در نظر نميگيره

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم

تبریک میگم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

واکنش شوهرت چطور بود

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤
سلام عزيزم ممنون عالي بود خداكنه تا آخرش همينجوري باشه

انشاالله که دیگه زندگی روی خوشش بهتون نشون بده 

خیلی التماس دعا دارم عزیزم واسه ماهم خیلی دعا کن

واینکه اصلا دیگه به روی خودتونم نیارید که چطور بچه دار شدید و سعی کنید به هم نزدیک تر بشید خداروشکر خیلی خوشحالم واست خیلی درکت میکنم

انشاالله که دیگه زندگی روی خوشش بهتون نشون بده  خیلی التماس دعا دارم عزیزم واسه ماهم خیلی دعا ...

مرسي عزيزم چشم حتما من هميشه دعاگوي هستم انشالله دامن شما هم بزودي سبز شه🙏شما جايي نرفتيد اقدامي نكرديد؟

خدا جونم شكررررررت ❤️
مرسي عزيزم چشم حتما من هميشه دعاگوي هستم انشالله دامن شما هم بزودي سبز شه🙏شما جايي نرفتيد اقدامي نك ...

من یه جنین دارم انشاالله همون یکی بگیره خواهش میکنم با دل پاکت همیشه اسم من تو دعاهات بگو چون شوهرم هنوز که اجازه اسپرم اهدایی نداده هنوز امیدمون اون یه جنینه یادت باشه من دعا کنی اسمم مهسا

انقدرم که مریضم بعد از اینکه اب اوردن شکمم به خاطر تخمک گیزی خوب شد حالا تبخال تناسلی گرفتم خیلی صعیف شدم میترسم انتقال بدم فقط دعام کن که ازین وضهیت رها بشم و عاقبت بخیر و دیگه خدا یه بچه سالم و عاقبت بخیر بهم بده که جبران این همه سختی بشه 

من یه جنین دارم انشاالله همون یکی بگیره خواهش میکنم با دل پاکت همیشه اسم من تو دعاهات بگو چون شوهرم ...

انشالله عزيزم توكلت بخدا باشه و قبل انتقال خودتو آماده كن چيزاي مقوي بخور انشالله خدا بچه ي سالم و صالح و خوشگل بهت ميده عزيزم،چشم دعا ميكنم اگر قابل باشم 

خدا جونم شكررررررت ❤️
سلام عزيزم بالاخره منم مامان شدم امروز هم بي بي مثبت شد هم آزمايشم بتام هم بالا بود١٠٢٤الهي شكر انشا ...

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم عزیزم منم میخوام فروردین برم اصفهان برای اهدایی اسپرم عزیزم باید از قبل نوبت داشت یا همون روز برویم نوبتمون میشه ساعت کاری مطب چطوریه؟هزینه داروهاتون چقدر شد؟هر چه تجربه دارین بگین

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم عزیزم منم میخوام فروردین برم اصفهان برای اهدایی اسپرم عزیزم باید از قبل ن ...

سلام عزيزم شما بايد اول تماس بگيريد و يه جلسه براي مشاوره بريد بعد ميري زيرنظردكتر زنان دارو مصرف ميكني و قبلش با مطب دكتر هماهنگ ميكني و ميري ،دارو ها هم هر دفعه ٣٠٠ميشد،البته يبار هم سونو بايد بري ،انشالله بري و سريع باردار شي و خبر مامان شدنت هم اينجا به ما خبر بدي

خدا جونم شكررررررت ❤️
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز