2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
ماجواب بیوپسیمون منفی بود😭😭😭😭😭😭 گفتن هیچ راهی نداره😭😭😭😭😭😭  ای خدا کرم و بزرگیت و ...

ع

عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه.هزمایشای هرمونی همسر تون چطور بود؟امپول هاش ام جی و هاش سی جی زده بودن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان اگه کسی نیازمند اهدا اسپرم هست کسی رو با این مشخصات سراغ دارم

اهدا کننده اسپرم اسم : مهدی سن : 30 گروه خونی : AB+ شهر : اصفهان قد : 183 وزن : 105 رنگ پوست : سفید رنگ مو : خرمایی رنگ چشم : آبی وضعیت تاهل : متاهل تحصیلات : لیسانس 

ع عزیزم ناراحت نباش خدا بزرگه.هزمایشای هرمونی همسر تون چطور بود؟امپول هاش ام جی و هاش سی جی زده بود ...

۸ هفته تقریبا فک کنم امپول زد و خرنوبم میخورد این مدت 

رویان خراب شده جواب درست حسابی  نمیدن که 

من مطمئنم اون روز دیدم نوشته بود هرطرف یک اسپرم بوده امروز زنگ زدم میگه من نمیدونم راید بیاین با دکتر صحبت کنین 

من نمیگم نبوده میگم مناسب بچه دارشدن نبوده

بهش میگم خب فرقش خیلیه که باشه و مناسب نباشه یا کلا هیچی نباشه 

گفت من نمیدونم باید با خوده دکتر حرف بزنین...

اینقدم پول میگیرن ولی اصلا نظم و رسیدگی درس نداره...

این برداشت من از یه بار رفتن به اونجا بود

[QUOTE=77343957]۸ هفته تقریبا فک کنم امپول زد و خرنوبم میخورد این مدت  رویان خراب شده جواب درست حسابی  نم ...[/QUOTE]

ای بابا احساس مسولیت ندارن مگه.ببخشید در هفته چند تا امپول می زدید؟

خانوما شماها شوهراتون از اول آزشون صفر بوده؟شوهر من آزمایشاش زیر یک میلیون بود ولی هیچوقت صفر نشده ب ...

وقتی قبلا اسپرم داشته بیوبسی برای چی بشه اول علتش رو پیدا کنید ..

۸ هفته تقریبا فک کنم امپول زد و خرنوبم میخورد این مدت  رویان خراب شده جواب درست حسابی  نم ...

اگه مشکل از هورمونها بوده و حتی تعدادی تو بیوبسی  اسپرم پیدا شده خیلی جای امیدواری هست من نمی دونم چرا مراکز ناباروری خودشون رو در حد خدایی قبول دارن. توکلت به خدا باشه حضوری برو و با دکترش صحبت کن حتما ازش سوال کن که سلولها تا چه مرحله ای رشد داشتن و دقیقا از کدوم مرحله رشدشون متوقف شده خیلی مهمه . 

وقتی قبلا اسپرم داشته بیوبسی برای چی بشه اول علتش رو پیدا کنید ..

علتش مشخص نیست آزمایش هورمونیم داده هورموناش تو رنجه،واریکوسل خیلی خفیفم داره که دکترا گفتن جراحی نیاز نداره،من تو آزمایش آخرشو نگاه کردم تو ابن سینا همه چیو صفر زده فقط یه تیکه توضیحات که داره به انگلیسی نوشته تعدادش خیلی کمه باید tese انجام بده برای میکرو،که دکترشم گفت روز پانکچر تسه کنه البته قبلشم یه‌بار آزمایش میده تو همون بیمارستان که ببینن داروها تاثیر داشته یا نه و اگه اسپرم خوب پیدا کردن فریزش کنن

[QUOTE= 77316227 ]خانوما شماها شوهراتون از اول آزشون صفر بوده؟شوهر من آزمایشاش زیر یک میلیون بود ولی ...

آخه ما که نمیدونستیم اینطوری میشه دکتر باید بهمون میگفت ما همش منتظر بودیم خوب شه!

من دیروز آزمایشاشو دوباره نشستم نگاه کردم وقتی دارو خورد تعدادش اصلا خوب نشده ولی مورفولوژیش از یک شده بود ۶،سرعتشم خوب شده بود ولی تعدادش خیلی کم مثلا ۳۰۰ هزار یا ۱۰۰ هزارتا ،بعد یه مدت دیگه دارو نخورد تا آزمایش آخرش که تو ابن سینا داد و همه چیو زده بود صفر ولی تو توضیحات نوشته خیلی کمه،حالا باز داره دارو میخوره ببینیم چی میشه

شما چیکار کردین؟علتش برای شما پیدا شده؟ 

اگه مشکل از هورمونها بوده و حتی تعدادی تو بیوبسی  اسپرم پیدا شده خیلی جای امیدواری هست من نمی د ...

ممنون عزیزم

هورمونا بالاس مشکل مادرزادیه 

اره بایدحضوری بریم 

ولی میترسم چون الان به کم امید دارم اگه بگه هیچی نیس داغون میشم 

البته الانشم کاری نمیشه کرد

ممنون عزیزم هورمونا بالاس مشکل مادرزادیه  اره بایدحضوری بریم  ولی میترسم چون الان به کم ...

توکل به خدا حالا شما هم زود ناامید نشید 

بالاخره  یه راهی هست 

حضوری برو روزی که دکترش هست یا دکتر جنین شناس رو ببین صحبت کن 

توکل به خدا حالا شما هم زود ناامید نشید  بالاخره  یه راهی هست  حضوری بر ...

دکتر جنین شناس چراعزیزم؟ مربوطه به این قضیه؟ 

شما واسه کرمان اقدام کردین درسته؟ 

تو سایتشون من نگاه کردم prp رو فقط واسه خانوما نوشته که انجام میشه از اقایون چیزی نگفته 

دکتر جنین شناس چراعزیزم؟ مربوطه به این قضیه؟  شما واسه کرمان اقدام کردین درسته؟  تو سایت ...

خب نمونه که تو اتاق عمل میگیرن تحویل آزمایشگاه جنین شناسی میشه  و  توسط جنین شناس بررسی میشه 

آره  همسر من داره میره 

دو مرحله رفت  مرحله سوم رو یکشنبه آینده باید میرفت که مرخصی ندادن بهش گذاشت برای هفته بعد 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز