2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

[QUOTE=76296168]مگه شرایط شما چیه ؟  مشکل شوهرتون چیه ؟ بیوپسی مثبت داشته ؟؟ [/QUOTE]

سلام پس چرا نمی یاید به تایپیک سر بزنید😞ببخشید سوال می پرسم بیوپسی شما جواب داد؟اسپرم گرفتن؟مشکل ازو اسپرمی همسرتون از چی بود؟هرمونش چه طور بود؟اخه ما می خوایم بریم ببوپسی خیلی نگرانم اگه جواب نده روحیم و ازدست می دم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا نمی یاید کجایید دوستان 😔

ببخشید شرمنده من وقت نشد بیام سایت 

...نمیدونم علت آزواسپرمی شوهرمو 

هورموناش بالا بودن 

جواب میکروتسه ش خوب بود 

اسپرم داشت 

دکتر از اتاق عمل اومد بیرون صدامون زدند برا حساب هزینه فریز ...

جنین برامون تشکیل نشد 

ببخشید شرمنده من وقت نشد بیام سایت  ...نمیدونم علت آزواسپرمی شوهرمو  هورموناش بالا بو ...

اخه چرا تشکیل نشد؟اسپرم با تخمک لقاح دادن که جنین تشکیل نشد؟به همسرتون امپول هاش امجی و هاش سی جی داده بودن؟اسپرم فیریز شده بقیه رو نگه داشتن براتون؟

دوستان خیلی استرس دارم اخه پس فردا نوبت عمل بیوپسی ترخدا اونایی که از ببوپسی جواب گرفتن بیان یکم دلد ...

سلام عزيزم نگران نباش توكل كن بخدا

همسرم عمل ميكروتسه انجام داد كه متاسفانه اسپرمي پيدا نشد,سطح هورمونهاش هم بالا بود،انشالله شما نتيجه ميگيريد...

خدا جونم شكررررررت ❤️

[QUOTE=76637144]سلام عزيزم نگران نباش توكل كن بخدا همسرم عمل ميكروتسه انجام داد كه متاسفانه اسپرمي پيدا نشد,سطح هور ...[/QUOTE]

مرسی عزیزم به قدر استرس دارم خدا می دونه همسرم هرموناش پایینه .توکلم فقط به خداست

اخه چرا تشکیل نشد؟اسپرم با تخمک لقاح دادن که جنین تشکیل نشد؟به همسرتون امپول هاش امجی و هاش سی جی دا ...

نه هیچ دارو ندادن اصلا 

نه دیگه فریز شده هم نداریم 

علتش کیفیت پایین تخمک و اسپرم بوده 

توی میکرو خودشون لقاح میدن 

که نشد واسه ما 

سلام دوستان خوبید ما رفتیم برای نمونه برداری ولی همون روز تصمیم دکی عوض شد و به ما گفت تا عید امپول هاش ام جی و هش سی جی بزنید بعد بیاید نمونه برداری و یه سری هم قرص تقویتی

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز