2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
زنگ زدیم آقای راد گفت کسی با شرایط شما تا بحال جواب نگرفته اما اگه دوست دارید میتونید این یکشنبه بیاید آزمایش خون بدین. 

بچه ها موندیم چیکار کنیم... تا کرمان بریم؟

آرزو که میگه جواب گرفته مگه چی بوده شرایطش؟

خدایا به اندازه بخششت مرا به آرزویم ببخش

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوستان  اگه بیوپسی انجام بدیم همون لحظه می گن اسپرم هست یا نه؟

آره اگه باشه باید هزینه فریز پرداخت کنید 

به ما که  گفتند البته تفاوت میکروتسه و بیوپسی رو نمیدونم چقدره ؟

آره اگه باشه باید هزینه فریز پرداخت کنید  به ما که  گفتند البته تفاوت میکروتسه و بی ...

ممنون.میکرو تسه یا بیوبسی رو خودمون به دکتر می گیم یا خودشون بهترین روش و انتخاب می کنن؟اخه می گن یه ماه بعد عمل مشخص میشه اسپرم دارن یا نه؟

[QUOTE=76474125] آره اگه باشه باید هزینه فریز پرداخت کنید  به ما که  گفتند البته تفاوت میکروتسه و بی ...[/QUOTE]

ببخشید زیاد سوال می پرسم اخه خیلی نگرانم دوروز دیگه وقت عمل داریم.مشکل ازو اسپرمی همسرتون از چی بود؟ هرموناش چه طور بود؟اندازه بیضه کوچیک بود؟ تونستن اسپرم بگیرن از نمونه؟باردار شدید؟

[QUOTE=62005530]سلام همسر من هم ابن سینا بیوپسی شد ... متاسفانه تو نمونه هم اسپرم پیدا نکردن . هیچ دارو و درمانی هم ...[/QUOTE]

سلام ارزو جان میشه راهنمایی کنی بگی مشکل  ازو اسپرمی همسرتون از چی بود؟همون 

لحظه موقع عمل می گن اسپرم هست یا نه؟هرموناش چطور بود ؟امپول هاش سی جی و هاش ام جی می زدن؟

[QUOTE=76296168]مگه شرایط شما چیه ؟  مشکل شوهرتون چیه ؟ بیوپسی مثبت داشته ؟؟ [/QUOTE]

سلام پس چرا نمی یاید به تایپیک سر بزنید😞ببخشید سوال می پرسم بیوپسی شما جواب داد؟اسپرم گرفتن؟مشکل ازو اسپرمی همسرتون از چی بود؟هرمونش چه طور بود؟اخه ما می خوایم بریم ببوپسی خیلی نگرانم اگه جواب نده روحیم و ازدست می دم😞

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز