2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
[QUOTE= 75616531 ]دکتر ما مشهد دکتر اقاسی زاده بود[/QUOTE] سوگند جان ترخدا زود به زود بیا به این تا ...

بچه درگیرم کرده وگر نه میام حتما حال همتونو درک میکنم فقط امید داشته باشین و از این روزا لذت ببرین که بذنمیگرده عمر ادم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=75733056]شماهم راهی که در پیش گرفتینو برین اما موقع دعا از خدا طبیعی بخواین خوبشم بخواین [/QUOTE]

خوشا به حالت عزیزم از این راه پر پیچ و خم و غصه ها گذشتی  خدا کوچولوتو برات حفظ کنه و همیشه سلامت زیر سایه پدر و مادرش حفظ کنه.زمان خیلی سخت برام می گذره مخصوصا که دکتر گفت دیگه  نمونه برداری رو انجام بدید و وقت داده برا ۲۰ام دیگه امیدی به طبیعی باردار شدن ندارم 😞ولی خیلی از حرفات روحیه گرفتم فقط نگرانیم ااز بیوبسیه و استرسی که تا جوابش بیاد برام خیلی خیلی دعا کن.ولی بازم با خودم کلنجار می رم که مبنا رو بزارم رو جنین اهدایی که یه وقتی اگه نشد بیشتر از این ضربه نخوریم

[QUOTE= 75679738 ]اره عزیزم از حد معمول دکتر گفت کوچیکتره  ما رویان انجام دادیم دکتر صدیقی گیلا ...

عزیزم خب کسایی که بیوپسی میشن اکثرا بیضه کوچیک دارن کسی که بیضه بزرگ  و سالم داشته باشه نشونه اینه که اسپرم تولید میشه نیاز به بیوپسی نیس دیگه مگه تو شرایط خاص دیگه ای مثلا شک به سرطان باشه که بیوپسی میگیرن ببینن چه خبره

اره ما یه بار از اسپرم دادیم که دکتر گفت باید نمونه برداری بشه از خطرشم چیزی نگفت...

جوابش اخر آذر میاد

شمام اینقد استرس نداشته باش به خدا توکل کن و تمام سعی و تلاشتو بکن 

خدا بهریناشو واسمون رقم میزنه 

سلام. ببخشید برای بیوپسی بیضه قبل و یا بعدش چه کارایی خوبه انجام داد؟ در تهران کدوم مراکز خصوصی اهدا اسپرم انجام میدن ؟ ازکجا بدونیم که اهدا کننده ای که معرفی میکنن سالم هستن و ضریب هوشی خوبی دارن؟ میگن در تهرانبعضی مراکز افرادی با ویژگیهای خوب هوشی و جسمی معرفی میکنن منتها هزینه اش زیاده. کسی میشناسه یه همچین مراکزی؟ لطف کنید اگر میشناسید معرفی کنید.

[QUOTE= 75733056 ]شماهم راهی که در پیش گرفتینو برین اما موقع دعا از خدا طبیعی بخواین خوبشم بخواین&nb ...

ان شالله که به لطف خدا باشه شما سطح هورمون همسرتون پایینه هر دوش ال اچ و اف اس اچ و میگم

نمیدونم چرا اغلب دکترا بعد یه دوره دارو سریع بیوپسی مینویسن من پیش یه دکتر باتجربه و مسن رفتم گفت بعد یه دوره درمان نشه راهی نداره اما دکتر مشهد که رفتم کلی امید داد و بعد یکسال ما طبیعی باردارشدیم

[QUOTE= 75733056 ]شماهم راهی که در پیش گرفتینو برین اما موقع دعا از خدا طبیعی بخواین خوبشم بخواین&nb ...

ان شالله غصه های شما هم تموم میشه توکل کنید به خدا فقط حالا هر راهی و روشی که بشه خدا باید بخواد نه دکتر و هر مرکز ناباروری تو تمام مدت از خودش بخواین بهترین و نصیبتون کنه

[QUOTE=75908578]ان شالله که به لطف خدا باشه شما سطح هورمون همسرتون پایینه هر دوش ال اچ و اف اس اچ و میگم[/QUOTE]

اره عزیزم هرموناش پایینه و یه دوره هم امپولارو زدیم جواب ندیدیم و ۹ماهی از اخرین تزرقا گذشته و لی خبری نیس و ۲۰ نوبت بیوپپسی دادن .فقط دارم از استرس می میرم خیلی خسته شدم به خدا توکل کردم اخه دیگه از همه چی بریدم سپردم به تقدیر و خدا.مرسی عزیزم از امیدی که بهم می دی 🙏🏼شما دلت خوب بوده که حاجت روا شدی برا ما همدعا کن

نمیدونم چرا اغلب دکترا بعد یه دوره دارو سریع بیوپسی مینویسن من پیش یه دکتر باتجربه و مسن رفتم گفت بع ...

میشه بگی چه دارو هایی دکتر مشهد به شما داد؟و رژیم غذایی هم دادن؟

ما که آزمایش هارو فرستادیم برای اقای راد ولی هیچ خبری نیست...نجمیه جدیدا به کسی وقت داده؟ 

منتظر تماس اونا نباش خودت زنگ بزن مجدد یادآوری کن 

......

دکتر هر  یکشنبه میاد بررسی میکنه و آقای راد اطلاع میدن 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز