2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
هر جا من خوندم همه ازواسپرم ها سریع بیوپسی شدن اما دکتر ما گفت بعد چند دوره مصرف دارو و جواب نگرفتن ...

دکترتون کی بوده عزیزم؟ 

یعنی چه قد بعد مصرف امپول و میگفت باید بیوپسی بشه؟ 

ما دوماه شوهرم امپول hcg زد بعد بیوپسی شد

بچه ها بعد بیوپسی میگن اسپرم بوده یانه ؟ فقط جواب پاتولوژیش طول میکشه؟ 

یانه طول میکشه بگن اسپرم بوده یانه ؟ 

دیروز به ما نگفتن چیزی 

هرچیم پرسیدم گفتن الان مشخص نیس ۳هفته دیگه معلوم میشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه ها بعد بیوپسی میگن اسپرم بوده یانه ؟ فقط جواب پاتولوژیش طول میکشه؟  یانه طول میکشه بگن اسپ ...

اگه دکترشو ببینی بهت میگه..من بعد از عمل دکتر رو دیدم بهم گفت که چیزی نیست...با این حال باز ازمایش رو فرستادن ازمایشگاه

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

[QUOTE=75571422]سلام عزیزم اره الحمدلله به دنیا اومده یک ماهی من طبیعی زایمان کردم تو دردای طاقت فرسای اخرا برای همه ...[/QUOTE]

سوگند جان چقد من ازت انژی و امید گرفتم ممنون که جواب دادی برام دعا کن من الان جلو مطب کشاف هستم دارم می رم ببینم که خدا چی می خواد.

اگه دکترشو ببینی بهت میگه..من بعد از عمل دکتر رو دیدم بهم گفت که چیزی نیست...با این حال باز ازمایش ر ...

مرسی ستاره جان 

عجبا من نمیدونستم وگرنه گیرش میاوردم میپرسیدم 

میدونی نمونش و دادن دستم بردم ازمایشگاه

تونایلونش یه کاغذ بود 

نگاه سریع انداختم دیدم تعداد اسپرم هر طرف و نوشته ۱ 

من انقد خوشحال شده بودم که نگو 

فک کردم کاغذ و میدن خودم 

ولی ارمایشگاه گرفتش 

بعد هرچی از پرسنل ازمایشگاه و اتاق عمل پرسیدم گفتن نه الان معلوم نیس هنوز منم گفتم حتما اشتباه دیدم 

[QUOTE= 75614213 ]دکترتون کی بوده عزیزم؟  یعنی چه قد بعد مصرف امپول و میگفت باید بیوپسی بشه؟ &n ...

عزیزم من دکتر و ندیدم ولی نمونه شو که دادن بردم ازمایشگاه توش یه کاغذ بود نوشته بود نمونه هر بیضه ۱

برگه شو ازمایشگاه ازم گرفت بعدش از پرسند اتاق عمل پرسیدم گفتن نه الان معلوم نمیشه 

منم گفتم حتما اشتباه دیدم

[QUOTE=75649826]عزیزم من دکتر و ندیدم ولی نمونه شو که دادن بردم ازمایشگاه توش یه کاغذ بود نوشته بود نمونه هر بیضه ۱ ...[/QUOTE]

به ما هفته بعد نوبت نمونه برداری دادن.بیضه های همسر شما هم کوچیکه؟خیلی من می ترسم و نگرانم.ترسی نداره؟کی انجام  داد؟

[QUOTE= 75649826 ]عزیزم من دکتر و ندیدم ولی نمونه شو که دادن بردم ازمایشگاه توش یه کاغذ بود نوشته بو ...

اره عزیزم از حد معمول دکتر گفت کوچیکتره 

ما رویان انجام دادیم دکتر صدیقی گیلانی 

نه چیز خاصی نیس 

عملش که دو ساعت بود تقریبا یک ساعت بعدش به هوش اومده و کلا از اول حساب کنی ۱۱/۳۰ شروع شد و ۵ بعدازظهر مرخص کردن الانم تا چندروز کمی درد داره که باید شیاف بذاره و انتی بیوتیک بخوره 

شما کجایین؟ مشکلشون چیه؟ کجا میخواین انجام بدین؟

[QUOTE=75679738]اره عزیزم از حد معمول دکتر گفت کوچیکتره  ما رویان انجام دادیم دکتر صدیقی گیلانی  نه چیز ...[/QUOTE]

ما پیش دکتر کشاف می خوایم بریم از راه دوری می یایم مشکل همسر من هایپر گنادروپین .همسرم خیلی می ترسه خودمم استرس دارم خدا کنه تو نمونه شما و همه همه منتظرا و خودمم دیده بشه احتمالا برای۲۰ ام اذر عمل بشه. راستی جواب عمل شما رو کی می دن؟ اگه جوابش اومد به منم اطلاع بده عزیزم.راستی دکتر چیزی نگفت در مورد این که چون بیضه کوچیکه اگه نمونه بگیرن در اینده مشکل ساز می شه یا نه؟

[QUOTE=75679738]اره عزیزم از حد معمول دکتر گفت کوچیکتره  ما رویان انجام دادیم دکتر صدیقی گیلانی  نه چیز ...[/QUOTE]

ببخشید قبل عمل از همسرتون از اسپرم گرفتن؟ پیشنهاد نمونه برداری از بیضه رو دکتر داد؟ دکتر بهتون گفت این اافراد چند درصد احتمال داره دیده بشه؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز