2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
همینجاست که عزیزم😁

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وای چقد خندیدم دختر 

خدا خیرت بده که گفتی 

دیگه ساعتشو  نگاه کن خودت حدس بزن 

خوابم میومد یه چشمی  تایپ میکردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

😂😂😂 فدای سرت عزیزم ..متوجه شدم اشتباه گفتی گفتم یکم اذیتت کنم😜😜

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعضی از دوستان انجام دادن و الان بچه نازشون هم بزرگ شده..واسه iui باید تو شهرتون بگردی ببینی کدوم مر ...

ممنون عزیزم. اخه از بیمارستان خاتم الانبیا پرسیدم گفتن اسپرم اهدایی و دیگه هیچکجا انجام نمیدن قانونی نیست برای جنین اهدایی هم گفت باید فعلا تو نوبت باشید هزینه ش هم زیاده حدود 35 تومن میشه 

ممنون عزیزم. اخه از بیمارستان خاتم الانبیا پرسیدم گفتن اسپرم اهدایی و دیگه هیچکجا انجام نمیدن قانونی ...

جنین اهداییی ۳۵ میلیون یا خدااا چه خبره😯 

اس اهدا رو بگرد هستن جاهایی که پنهانی انجام بدن

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
جنین اهداییی ۳۵ میلیون یا خدااا چه خبره😯  اس اهدا رو بگرد هستن جاهایی که پنهانی انجام بدن

اره واقعا زیاده    فعلا دارم تلفنی از مراکز دیگه میپرسم براس اسپرم اهدایی ببینم چی میشه

بچه ها پول پنج تا ایو ای میگیرن بار اول باردارشی بقیه آشو پس میدن

میشه درخواس دوسی قبول کنی کارت دارم

خدایا شکرت دختری سالم وزیبا بهم هدیه دادی قسمت همه منتظرا امین 😍
من.. براشون آزمایش و گزارش میکروتسه رو فرستادم منتظر جوابم .... اگه بشه براش انجام بدن میریم حتما&n ...

سلام عزيزم منم فرستادم بعدش با آقاي راد صحبت كردم،گفتن مرحله جديد شروع شده ولي براي كسايي رو انجام ميدن كه تو همون نجميه بيوبسي كرده باشن و اونجا پرونده داشته باشن...گفتم پس ما چي ميشيم كه شهرهاي ديگه هستيم گفتن مرحله قراره جلسه بزاريم و....منتظر نباش،خودت تند تند پيگير باش،فك كنم براي ماهاكه شهر ديگه هستيم وقت تلف كردنه متاسفانه.....😢😢😢😢

خدا جونم شكررررررت ❤️
سلام عزيزم منم فرستادم بعدش با آقاي راد صحبت كردم،گفتن مرحله جديد شروع شده ولي براي كسايي رو انجام م ...

فردا یادم باشه زنگ میزنم 

مرسی که اطلاع دادی والا من فقط منتظرم  برا این طرح 

ای خدا  چیکار کنم 

سلام عزیزم چکار کردی ..تماس گرفتی با اقای راد؟

سلام ستاره جان 

خوبی تو چکار کردی ؟

آره  بالاخره با کمک یکی از بچه ها یاد گرفتم مدارکم رو فرستادم 

بعدشم تماس گرفتم 

روز پنجشنبه از مرکز تماس گرفتند 

گفتن روز یکشنبه یعنی فردا بیاد 

که شوهرم نتونست مرخصی بگیره  و نرفت حالا گفتن دو هفته دیگه بیاد تا ببینم چی میشه 

دکتر کارور فقط یکشنبه ها میاد مرکز  برای همین

یک هفته خون میگیرن هفته بعدش پی آر پی میکنن

هفته بعد یکشنبه تعطیله 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز