2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
اره عزیزم به کلینیک نجمیه کرمان زنگ زدم ...با همین آقای راد صحبت کردم....گفت که دکتر نیستش و فلان هف ...

سلام عزيزم ما هم تماس گرفتيم همينو گفت منم دودل شدم نميدونم چيكار كنم اگر اين راست باشه خيلي خوبه،شمارمونو گرفت گفت تماس ميگيريم آقاي دكتر ٢هفته ديگه ميان...

خدا جونم شكررررررت ❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه شماها که تماس گرفتید شماره داخلی چند رو گرفتید ؟

من خییلی 

زنگ زدم شماره داخلی ۱۲۵ مرکز نجمیه آخر جواب ندادن خلاصه زدم پذیرش گفتم درباده prp سوال دارم خودش وصل  کرد صحبت کردم اما طرف صحبتم خانم بودن شماره تلفن و فامیلی و استانم رو پررسیدن قرار شد  دکتر که برگشت بهم خبر بدن 

از بچه های اینجا که تماس گرفتید اسم نی نی سایت رو گفتید  ؟؟؟؟؟

چقد سریع یکی اومد گفت من راد هستم 

نه تا چند بار اهدا میکنه....آره منم این سوال که احتمال ازدواج با محارمش ممکنه تو ذهنمه..ولی بقیه بهم ...

اینجوری که خیلی بده...

خداکنه این قضیه prp واقعیت داشته باشه و بشه ازش نتیجه گرفت...

البته ماهنوز نمونه برداری انجام ندادیم 

آذر نوبو گرفتیم

اینجوری که خیلی بده... خداکنه این قضیه prp واقعیت داشته باشه و بشه ازش نتیجه گرفت... البته ماهنوز ...

دکتر آیتی تو بیمارستانمهر دکتر خوبیه اگه نمونه بود ان شالله همونجا می تونین با دکترای اونجا ای وی اف کنین 

به نظرم بهتره درگیر ابن سینا و رویان نشین . نمیدونم هنوز این سیستم هس هر بار یکی ویزیت میکرد. جنین ها رو فقط 5 سال نگه میدارن . 

حالا بازم خودتون مختارید یه پیشنهاد بود.

خدای نکرده بیوپسی منفی بشه هم دیگه یا باید یه 8-10 سالی رفت تو صف جنین 

اس هم نداره . 

دکتر آیتی تو بیمارستانمهر دکتر خوبیه اگه نمونه بود ان شالله همونجا می تونین با دکترای اونجا ای وی اف ...

ما پیش دکتر گیلانی رفتیم دکتر خوبیه 

رویان فعلا واسه نمونه برداری میریم تاببینیم چی میشه 

اگه خدایی نکرده نباشه نمیدونم باید چیکار کنیم...چون شوهرم به اس اهدایی راضی نمیشه

مگه شماها که تماس گرفتید شماره داخلی چند رو گرفتید ؟ من خییلی  زنگ زدم شماره داخلی ۱۲۵ مرکز ن ...

من تماس گرفتم داخلی ۱۴۴ رو گرفتم شماره انباره..مثل اینکه به اتاق آقای راد نزدیک بود که بعد خودشون جواب دادن..آخه کسی رو هم کرمان نداریم که بگیم بپرسن...من تا حالا چندین دکتر رفتم ولی هیچکدوم چیزی راجع به این مسئله نگفتن

.

امشب واسه شوهرم متخصص ارولوژی نوبت گرفتم ساعت ۱۱ شب نوبتشه خدا کنه دکار اطلاعات درستی راجع به این قضیه بهش بده

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
من تماس گرفتم داخلی ۱۴۴ رو گرفتم شماره انباره..مثل اینکه به اتاق آقای راد نزدیک بود که بعد خودشون جو ...

ببین سلول درمانی یا پلاکت درمانی برای خیلی موارد کاربرد داره 

اما روی تولید مثل مردان ظاهرا اولین باره داره تو ایران انجام میشه 

من گفتم که وقتی مراکز قم واهواز تماس گرفتم گفتند همچنین کاری انجام نمیشه و تا حالا نشنیدند 

گفتند رویان تهران شاید تو مرحله تحقیق باشه (من این خبر رو براشون توضیح دادم که کرمان انجام شده و موفقیت آمیز بوده )

حالا شما بیا بگو ببینم دکتر چی گفت؟ امشب؟ اطلاعات داشت درباره اش ؟

ببین سلول درمانی یا پلاکت درمانی برای خیلی موارد کاربرد داره  اما روی تولید مثل مردان ظاهرا او ...

شوهرم گفت دکتر کلا اظهار بی اطلاعی کرد..ولی گفت اگه یک درصد احتمال میدید پیگیری کنید

اون خانمی که تو اون گروه  نتیجه گرفته،  شوهرش آزوی غیرانسدادی بوده مگه؟! یعنی مثل ما هیچی ...

گفت که هیچ اسپرمی تو بیوپسی پیدا نشده..الان جنین تشکیل دادن ..باید انتقال بده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز