2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

بچه ها دكتر اقصي مرده و تهرانه

و خودشون انجام ميدن كاراي پانكچر و انتقال رو

الاگونه جون نميدونم ولي بايد دكترتو در جريان بزاري نميدونم بازم اونا كه باردار شدن و بچه شون به دنيا امده بهتره جواب بدن

من ديگه همه چيو سپردم به خدا و رفتم دنبال نامه چاره اي نداشتم 

ايشالا مثبت شدم براي شناسنامه هم يه فكري ميكنيم تو اين مملكت با پول و بند پ همه كار ميشه كرد

بچه هايي كه بارداريد و به سلامتي جديدا زايمان كرديد مارو در جريان شناسنامه گرفتن قرار بديد 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزيزان ميشه منم راهنمايي كنين بنظرتون برم پيش دكتر ايز اصفهان يا دكتر اقص تهران؟ميخوام زودتر نتيجه بگيرم در ضمن برگه و نامه ايي كه ببرم دادگاه كه نامه بده رو ندارم خود دكتر بايد بهم يده؟خيلي نگرانم همسرم ظاهرا عين خيالش نيست ولي ميدونم غصه ميخوره....

خدا جونم شكررررررت ❤️
عزيزم من شخصا اگر الان بود اي يو اي نميكردم بازم خودت ميدوني  بعد دكتر اقصي دير به دير وقت ميد ...

سلام عزیزم چرا iui نمیکردی؟ چون جواب نمیده؟

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
سلام عزیزم چرا iui نمیکردی؟ چون جواب نمیده؟

اي يو اي خيلي درصد گرفتنش كمه من خودم سه بار اي يو اي كردم با بهترين شرايط ٣-٤ تخمك داشتم 

ولي نميدونم چرا نميشد 

پول سه بارشو ميدادم اي وي اف ميكردم حداقل جنين فريز داشتم  

نميدونم من چون نامه نداشتم فقط ايو رو انتخاب كرده بودم 

كه مثل اينكه صلاح ما اينجوريه 

من چون نامه نداشتم رفتم ابن سينا كلي پول گرفتن و كلي تخمك داشتم و گولم زدن گفتن اهدا كن 

بعد واسه جنيناي خودم كه داشتم ميگفتن كلي پول بده كه اجازه بديم انتقال بدي  

اي يو اي خيلي درصد گرفتنش كمه من خودم سه بار اي يو اي كردم با بهترين شرايط ٣-٤ تخمك داشتم  ولي ...

ابن سینا کلاهبردار بزرگ 

خدا ازشون نگذره از ته قلبمممممممممم میگم. 

چقدر بچه ها جنین هاشونو گرفتن و اهدا کردن

یا الکی گفتن چون با این اس چند نفر باردار شدن برات انتقال نمی دیم با قیمت کلانی فروختن به بقیه . کجاست که بندازن دور جنین هارو

بین دکتر ک و اق کدوم بهتره؟ چرا؟

هر دوشون دکترای خوبی هستن و البته دکتر انص

اگه با دکتر مرد بودن مشکلی نیس. فقط نمیدونم کجا مریض هاشو می بینه. مطب وقت دهیش سخت بود ولی دکتر ک و انص تو مهر مریض ها رو ویزیت می کنن و در دسترس هستن و ماماها هم جواب میدن به سوالات 

اصلا بعد انتقال می تونین دکتر رو عوض کنین . دکترک متمرکز شده ای وی اف. کمتر مراقبت بارداری میان مگه مطب 

ولی به دکتر بعدی بگین . هم دکتر در موردتون محتاط تر عمل می کنه و نکته سنج میشه. هم برای ادامه دادن داروها تا کی باید استفاده کنین با توجه به شرایطتون

سلام بچه ها

توي اين تاپيك خوندم كه بعضي از دوستان همسراشون آزو اسپرم هستن

گويا يه روش جديدي اومده به نام PRP براي آقايون

نمونه خون مرد رو ميگيرن،روش يه سري كارها انجام ميدن و بعد باعث ميشه كه فرد داراي اسپرم سالم با تعداد بالا بشه

گفتم شايد مفيد باشه دونستنش 

توي تاپيك از iui تا ivf ميتونين در موردش بخونين

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز