2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
واي چقدر حالم بد شد اينو خوندم درباره شناسنامه  من با دكتر ا ق ص ا  اي وي اف شدم ولي فيري ...

سلام بادوم زمینی جان.منم با دکتر اق ص ی کارم رو شروع کردم.از نظر شما چطور دکتری هست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی جون . شوهر منم رفته بود برای شناسنامه ، مامور ثبت اول که گیر داده بوده فاصله بین عقدتون تا بچه ...

اره اون گیرا که به ما هم دادن. چون فاصله عقد و بچه دار شدن ده سالی بود اومدن تطبیق شناسنامه . ببینن مثلا دکتر با شناسنامه یکی دیگه زایمان نکرده باشه . اونجاسرپرستار اوکی داد برای ثبت احوال . نامه چون نبود دیگه اونجا گیری ندادن

سلام به همگی ... نی نی جان ممنون که جواب دادی کمی از نگرانی دراومدم .. هر چند می گن بالای یک خوبه ولی فکر می کنم اوضاعم تعریفی نداره ... در هر صورت امروز قراره جواب آزمایشها رو ببرم تا دکتر ببینه و نتیجه رو بگه که آی یو آی انجام بشه یا آی وی اف..بله مرکز جدید رفتم . (راستی به دکتر نگفتم که اهدایی هستم) توکل بر خدا.

من هیچ وقت تا به الان کیست نداشتم ولی این بار با سونو گفت که یه کیست ریز دارم که دارم ال دی می خورم در کنارش عرق فراسیون رو هم می خورم.

اینجا خبرشو می دم که نتیجه چی شد.

هفته آینده هم از دکتر طب سنتی خارک وقت گرفتم.

سلام به همگی ... نی نی جان ممنون که جواب دادی کمی از نگرانی دراومدم .. هر چند می گن بالای یک خوبه ول ...

سلام عزیزم .انشاءالله نتیجه خوب بگیری و یه آجی خوشگل و سالم واسه گل پسرتون بیارید

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

سلام ممنون ستاره جان. من دیروز رفتم دکتر گفت وضعیتم خوبه در کل.... پیشنهاد داد مجدد آی یو انجام بدم. اینوفولیک و فرتیل سی ام هم گفت استفاده کنم. و روز دوم پ برم برای ارزیابی تخمدان. 

دکتر خوب و خوش اخلاقیه. به اندازه کافی وقت می ذاره و هر سوالی که داشته باشید با دقت گوش می ده و جواب می ده. 

در رابطه با اس اهدایی هم ازشون پرسیدم اگه کسی سوالی داره بیاد خصوصی .

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز