2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام ... .نامه رو به اسم جنین اهدایی می دن ولی اس اهدایی انجام می شه. 

اگه اتوماسیون اداری دادگاه ها در رابطه با نامه های جنین  اهدایی با ثبت احوال لینک باشن احتمال داره که این قضیه صحت داشته باشه .. اما اگه سیستم اتوماسیون اداریشون به هم لینک نباشه پس ثبت احوال نمی تونه اطلاعاتی در این رابطه (نامه های دادگاه برای دریافت اهدایی) داشته باشه بنابراین درج در شناسنامه منتفی می شه .

سلام

من از دوستم پرسیدم . گفت روزی که برای شناسنامه شوهرم رفت مامور ثبت احوال پرسید اهدایی هست شوهرمم گفت نه مال خودمونه . گفت اخه تو سیستم زده اینم گفت نه مال خودمون هست .یه جورایی مامور ثبت احوال زیر سبیلی رد کرده و ندید گرفته . و تو شناسنامه ننوشت. 

دیگه نمی دونم . احتمالش پس هست لحاظ بشه تو شناسنامه

نمی فهمم چی چی رو میخوان ثابت کنن. غیر فهموندن یه هویت مجهول برای بچه های طفل معصوم 

سیستم شون داغونه حساب کتاب نداره . حالا سر این قضیه قانونمند شدن 

و واقعا خوشحالم که شوهرم اون زمان زیر بار نامه دادگاه نرفت وگرنه سر حرف این دکتر و اون مشاور همش میگفتن نامه به نفعتونه 

چیزی که به ضرر بچم باشه نمیخوام 100 سال به نفع خودم باشه 

کاش کل نی نی سایتی ها جمع شن و  اعتراضی کنن 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام الیسا جان.دوران شما هم نامه دادگاه میخواستن؟

سلام عزیزم من چون سال 93 پرونده تشکیل داده بودم از من نامه نخواسته بودن چون مال قبل بود ولی وقتي من باردار شدم نامه اجباری شده بود 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
سلام من از دوستم پرسیدم . گفت روزی که برای شناسنامه شوهرم رفت مامور ثبت احوال پرسید اهدایی هست شوهر ...

واقعا جای تاسف داره خوب بجه های معصوم گناه دلرن واقعا کسایی که امثال ما هستن باید اعتراض کنن 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت
سلام من از دوستم پرسیدم . گفت روزی که برای شناسنامه شوهرم رفت مامور ثبت احوال پرسید اهدایی هست شوهر ...

ای وایییی خدای من .آخه چه سودی داره..ما نمیخواییم کسی متوجه بشه که جریان چیه بعد اینا اینجور میکنن

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

نی نی جون . شوهر منم رفته بود برای شناسنامه ، مامور ثبت اول که گیر داده بوده فاصله بین عقدتون تا بچه دار شدنتون چرا اینقدر زیاده؟ ناباروری داشتین؟ بچه خودتونه؟

شوهرم گفته بود چون خانومم درس داشت.... خلاصه باز فرستاده بودش بیمارستان که یه نامه بگیره به همراه خلاصه پرونده که واقعا بچه مال خودمونه ( مثلا مطمئن بشن که ما بچه رو نخریدیم!) خب تا اینجاش قبول !!

اما بعدش مثلا بهش یه دستی زده بود!!

گفته بود کجا ای وی اف کردین؟! شوهر منم خیلی ریلکس گفته بود ای وی اف نکردیم . بارداری طبیعی بود .

بعد یارو ببینید چه پر رو ! خلاصه پرونده منو خونده گفته تو که زنت سقط داشته پس ناباروری داشتین ... شوهرمم گفته نه ... یه سقط که طبیعیه ... چه ربطی داره!!

ببینید تو رو خدا چقدر اینا عوضین ... انگار داره قاچاقچی رو بازپرسی میکنن

من نامه دادگاه هم داشتم. نوشته بود برای جنین اهدایی

به نظر من کماکان بهتره خانوم ها برای حفظ امنیت خودشون و جلوگیری از تهمت خیانت در اینده ، حتما نامه رو بگیرن.ولی موقع شناسنامه گرفتن به شوهراتون این موضوع رو متذکر بشید که یه سناریو ذهنی بسازن و با آمادگی برن ثبت احوال. خیلی ریلکس جواب بدن و اصلا یه دستی نخورن

حتی اگه طرف گفت تو نامه داشتی و توی سیستم ثبت شده، بگید آرهدیگه داشتیم برای کارهای ای وی اف آماده میشدیم که خدا روشکر یهو متوجه شدیم زنم حامله است خدا رو شکر!!!

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش

سلام به همگی ... پس به نظرم ابن سینا کار خوبی می کنه که نه خلاصه پرونده می ده دست کسی نه نامه می خواد حتی برای بیمه های تکمیلی هم نامه نمی ده ... به این علته.

کاملا محرمانه.

چه آدمی بوده اون ثبت احوالیه .. به درد بازرسی می خوره. 

ولی این نامه ها اگه واقعا تو شناسنامه درج بشه برای آینده بچه ها خوب نیست. یه روز بزرگ می شن و پیگیر ماجرا می شن.

با این همه استرس و هزینه و عوارض داروها خدا نظر می کنه و صاحب اولاد میشیم بعد هم همش باید استرس اینو داشته باشیم که اگه بفهمه چی می شه و هزاران اما و اگر دیگه. 

نمی فهمم این تصمیم برای چی بوده که تو شناسنامه باید درج بشه.

چه آدمی بوده اون ثبت احوالیه .. به درد بازرسی می خوره.  ولی این نامه ها اگه واقعا تو شناسنامه ...

آره طفلی بچه ...امثال ما باید همیشه تو استرس باشن

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
اوف چه استرس زاست 😐

نه عزیزم .... استرسی نداره 

ریلکس و با اعتماد به نفس جواب بدید

باید جای من باشی تا حس کنی....چقدر سخته عشقت بلرزه صداش //// ببینی چطور حاضری جونتو....بدی تا یه رویا بسازی براش
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز