2821
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
سال 84 یکی از دوستانم از لرستان رفته بود پیش دکتر ایز بعد از 9 بار آی یو آی مثبت شده بود.

عزیزم چند روزه iui کردی؟ انشاءالله جواب بگیری

آره منم یکبار بیمارستان پیش دکتر ک رفتم دقیقا همین وضعیتی بود که شما توصیف کردید

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نی نی جان بله گرفتم پاره کردم .

من هم سه سال پیش بیمارستان مهر می رفتم البته دکتر من انصاری بود واقعا شلوغ هست اونجا ولی اکثر مراکز نا باروری شلوغ هست من از اتصاری خیلی راضی بودم اتفاقا اصلا سن براش مطرح نبود من هم سن بالا داشتم پیشش رفتم خدا رو شکر برای من خوب بود فوق العاده وسواس داره و مربض هاش براش مهم هستن من دو قلو بار دار شدم تا اخر نه ماه تحت نظرش بودم حاملگی من خیلی پر خطر بود همه جور عوارض بارداری داشتم از دیابت و فشار خون و ویار شدید تا روز زایمان که دکتر انصاری واقعا عالی کنترل کرد من همیشه دعاش می کنم،من هم همسرم ازو اسپرم هست بینارسنان مهر کادر قوی داره و درصد مثبت هاش بالا هست و به شلوغی اش می ارزه، البته باز خودت هر جور صلاح می دونی و احساس آرامش میکنی همون کار را بکن، این تجربه من بود که بی نظیر بود و برای همه بچه های این گروه با همه وجود آرزو میکنم 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت

سلام . ..... آلیسا جان تو تاپیک قبلی که خواننده خاموش بودم اونجا شما رو دیدم . الهی شکر که تلاشت نتیجه داد . خدا دوقلوهای نازت رو برات حفظ کنه. من دقیقا نه سال پیش تو  بیمارستان مهر با اولین آی یو آی مثبت شدم و از کادرش راضی بودم. ولی نمی دونم اون روز دکتر چرا اینطور رفتار می کرد. فعلا رفتم یه مرکز دیگه خدا کنه نتیجه بگیرم . شما هم برای همه چشم انتظارا دعا کن.

سلام . ..... آلیسا جان تو تاپیک قبلی که خواننده خاموش بودم اونجا شما رو دیدم . الهی شکر که تلاشت نتی ...

سلام عزیزم به امید خدا حتما نتیجه می گیری با همه وجود برات دعا می کنم و مطمئن هستم خوش خبر هستی 

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که به من دادی، خدایا شکرت، خدایا شکرت، خدایا شکرت

مسئله دیگه ای که فکر می کنم فقط جنبه بروکراسی و در واقع قانونی جلوه دادن این کار برای دکترها گذاشته شده این قضیه نامه از دادگاهه. این نباید برای خانواده اجبار بشه . وقتی دکتر ک با صدای بلند می گفت این نامه به خاطر خودتونه و آیندس پس باید انتخابش هم به عهده خودمون باشه. در ثانی این نامه ها وقتی شماره و تاریخ میشه وارد سیستم اداری می شه و حتی سازمان ثبت احوال هم می تونه دسترسی پیدا کنه.

تا جایی خبر دارم هزینه 7 ای یو 4میلیون یه جا میگیره

سلام .من تازه وارد سایت شدم.همسر منم ازو اسپرم هستش.دارم برای اسپرم اهدایی اقدام میکنم.میخواستم شما که این مراحلو طی کردید لطف کنید راجع به شناسنامه بچه هم صحبت کنید.من شنیدم که چون نامه از دادگاه گرفته میشه توی ثبت احوال هم موقع شناسنامه گرفتن قسمت توضیحات راجع به این موضع چیزی مینویسن.این موضوع درسته؟

سلام در مورد دکتر چ و ب س ا ز  هر ک اطلاعاتی داره بگه؟مطبش تهران بخوای بری باید از قبل نوبت بگیری یا نوبتت میشه چون یه روز تهرانه ؟هزینه اس اهدایی با ای یو ای انجام میده چقدر؟

سلام .من تازه وارد سایت شدم.همسر منم ازو اسپرم هستش.دارم برای اسپرم اهدایی اقدام میکنم.میخواستم شما ...

نه اصلا چنین چیزی نیست که تو شناسنامه قید کنن

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗

ناز جان اصلا اینطور نیست که تو شناسنامه ثبت بشه ... منظورم این بود که به لحاظ اداری تمامی نامه ها ثبت می شه در اتوماسیون اداری بنابراین یه روز اگه کسی بخواد پیگیر باشه راحت می تونه به این موضوع دسترسی پیدا کنه .... 

و الا خیالت راحت اصلا تو شناسنامه ثبت نمی شه .... انشاالله که به لطف خدا نتیجه بگیری

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز