الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سلام عزيزان منم مشكل شما رو دارم 😔😔😔😔😔خيلي بده كه نميتوني دردتو به كسي بگي،به تنها چيزي كه فكرشو نميكرديم گرفتار شديم،ميخواستم از شما عزيزان بپرسم اگر كسي آدرس مطب در تهران داره كه اسپرم اهداييiui انجام ميده رو ميدونه كجاست به منم بگه ممنونتون ميشم،
سلام عزيزان منم مشكل شما رو دارم 😔😔😔😔😔خيلي بده كه نميتوني دردتو به كسي بگي،به تنها چيزي كه فكرشو نميكرديم گرفتار شديم،ميخواستم از شما عزيزان بپرسم اگر كسي آدرس مطب در تهران داره كه اسپرم اهداييiui انجام ميده رو ميدونه كجاست به منم بگه ممنونتون ميشم،
سلام دوستان عزیز اون دسته از افرادی که سطح هورمون هاشون پایینه احتمال خوب شدنش یا حداقل مثبت بودن بیوپسی بادارو هست ان شالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه