2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست
کسی نمیتونه راهنماییم کنه

بالای پیامتون من بهتون پیام دادم..همه چیز دست خداست ..بهترین راه واسه ما همون آی وی اف هستش...اگه قراره کاشت کنی ivf بهتره

تا خداوند نخواهد حتی برگی از درخت فرو نمیریزد🤗
شنیدم با شکوفه نخل نر شاید تولید شه یا خرنوب و... کسی نبوده با این چیزا اسپرم پیدا بشه تو بیوپسیش؟

من هم خرنوب و هم پور نخل استفاده کردم ولی اصلاا فایده نداشت فقط الکی وقت رو هدر میدیم..مگر اینکه اسپرم ضعیف باشه اونوقت شاید با خرنوب و پودر نخل جواب بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم خرنوب و هم پور نخل استفاده کردم ولی اصلاا فایده نداشت فقط الکی وقت رو هدر میدیم..مگر اینکه اسپ ...

شما چند وقته این مشکل و متوجه شدین؟ یعنی از اسپرم اهدایی استفاده کردین؟ 

واقعا خیلی سخته کنار اومدن با این قضیه... 

مهرساجون ان شالله بتات حسابی بالا بره 

اگه خدا بخواد حتما بالا میره. یه مورد دیدم تو سایت بتاش 15 بود و خیلییییییییییییی کند بالا رفت ولی دخترش صحیح و سالم کنارشه . 

کجا انتقال دادی؟ 

شما چند وقته این مشکل و متوجه شدین؟ یعنی از اسپرم اهدایی استفاده کردین؟  واقعا خیلی سخته کنار ...

اولش خیلی سخته هضمش 

بعد میفتی تو خط درمان فقط میخوای مثبت بشی 

بعد که بچه اومد فکرا و استرسای الانت برات خنده دار و مسخره میشه

مهرساجون ان شالله بتات حسابی بالا بره  اگه خدا بخواد حتما بالا میره. یه مورد دیدم تو سایت بتاش ...

سلام نی نی 92 جون مرسی صبح رفتم آزمایش دادم من شیراز انتقال دادم عزیزم 

بچه ها غصه سختی راه و دوری و بی پولی نخورین . نزارین بشه استرس بزرگ. کم کم جور کنین 

همه ماها قبل شما این مشکلاتو داشتیم و طی کردیم به سختی 

قبل ای وی اف وقتی رفتم کرمانشاه برای ای یو . هیچ کس نمیدونست یهو ترس به دلم افتاد . اگه بمیریم چی میشه . هیچ کس نمیدونه ما کجا هستیم بیاد دنبالمون بگرده . اون سره کشور به این سر کشور ...........

پنهانکاری از خانواده و دوستان ..........

اینکه جلو بقیه وانمود کنی واقعا مشکلی نداری ولی از داخل هر لحظه از هم  می پاشی 

امید خودتون حفظ کنین که مرداتون از پا نیفتن . مردا زود خسته میشن 

واسه همین تعجب کردم . اخه خیلی سخت گیرترن دکتراش

وای بگو بهم تو خصوصی . یه دوست شیرازی دارم اوووه از قدیمی قدیمی هاس. ولی متاسفانه هنوز مامان نشده . شاید بشه اونم کاری کنه این همه گرفتار این ور اون ور نشه . 

شما چند وقته این مشکل و متوجه شدین؟ یعنی از اسپرم اهدایی استفاده کردین؟  واقعا خیلی سخته کنار ...

من دقیقا ۱۰ ساله ازدواج کردم و ۹ ساله فهمیدم شوهرم ازو اسپرمه..اما متاسفانه شوهرم قبول نمیکنه که نمیتونه بچه دار بشیم و همچنان امید داره..میخوام اسپرم اهدایی بگیرم اگه خدا کمکم کنه و شوهرم راصی بشه که فعلا راصی نیست متاسفانه

اره . یه کوچولوی 3 ساله دارم اس اهدا بیمارستان مهر 

عزیزممم خدا حفظش کنه واستون..فقط یه سوال همسرتون بچه رو دوست داره؟ واقعا دیگه دارم به مرز دیوونه شدن میرسم از اینکه اینهمه اصرار کنم و بدبختی بکشم که به اس اهدایی رصایت بده ولی بعدش بچه رو دوست نداشته باشه.تو رو خدا حس همسرتون با بچتون چه جوریه؟؟