2777
2789
عنوان

امید زندگی .....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 155826 بازدید | 10472 پست

سلام.بر همه ی دوستان خوبم...

سوگند عزیز خداروشکر که خدا لطفشو شامل حالتون کرد ...مادرانگیت مبارک و جاودان...

عزیزم مارو هم دعا کن....

فاطمیای عزیزم ان شاء اله بزودی خبر مادرانگیتو بهمون میدی...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام اره تو تل گرام گروه داریم,ولی چون میخوایم خیلیا ک نمیشناسیم وارد گروه نشن زود زود لینک.رو میسوز ...

دوست عزيز خواهش ميكنم اگه دكتري براي اسپرم اهدايي ميشناسين به من معرفي كنين،من اصفهان هستم و ميخوام پيش دكتر ايزدي برم،اما همسرم ميگه تهران باشه راحتتره،ميترسيم از فهميدن بقيه😞😞😞

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم
نظر مراجع در مورد استفاده از اسپرم اهدایی درمورد اهدای اسپرم نظر مراجع مختلف متفاوته ، از نظر آیت ...

دوست عزيزم ازت خواهش ميكنم اگر در تهران دكتري براي اهدايي با اي يو اي سراغ داري بهم خصوصي معرفي كني،من اصفهانم پيش دكتر ايزدي رفتم ،اما همسرم خيلي به شكل ظاهر اهدا كننده حساس شده،بميرم براش حقم داره،همسر من قد بلنده و دكتر ايز فقط گفت من اهدا كننده هام بالاي١٨٠هستن،عكس اهدا كنتده اي كه به نظرش به ما ميخورد براي چند ثانيه نشون داد ،كه به  نظرمون واقعا شبيه نبود😞و اينكه همسرم ترجيح ميده تهران باشه چون ما اصفهاني هستيم،و از فهميدن بقيه واقعا نگرانيم،شنيدم جاهايي هست كه هزينه زيادتر ميگيرن ولي عكس نشون ميدن،اگه جايي را سراغ دارين تورو قران دريغ نكنين

خدایا تا ابد مدیونتیم به خاطر فرزندی که بهمون بخشیدی.  عاشقانه تو را سپاس   پسرم ،معجزه ی زندگیمی خیلی دوست دارم

سلام به همه دوستای عزیزززم

خواهرهای گلم

من که کلا مسیر زندگیم عوض شد و کلا مادرانگی از من گرفته شد خیلی سخت گذشت ولی باعث شد دیگه این مسیر رو نرم چون این راه سختی های خودش رو داشت ولی همراه من همراه نبود ومن این همه مدت فکر میکردم همراه منه و مثل من فکر میکنه متاسفانه دو رویی ایشون و بازگویی این مساله به خانوادش خیلی لطمه روحی بدی به من زد و من کلا قید بچه رو زدم چرا که من اول به خاطر همسرم و شادی زندگیم این راه رو شروع کردم ....بماند در این راه همه انگشت ها سمت من رفت و ....

ولی خواهش میکنم خواهش میکنم فقط راه قانونی رو برید تا فردا اگر خدای نکرده افشا شد انگشتی به سمت شما نره

یه سری دوستان میگند فیلم میگیریم و سند میکنیم این هم بگم فیلم از نظر قانونی سندیت نداره نترسید و برید دنبال نامه

و از این بترسید ورق روزگار برگرده

و یک خواهش دیگه از شما دارم این صفحه رو حفظ کنید ویکی از خواهرهای عزیززم قبول زحمت کنه امید زندگی ۳ روو بسازه چون من فکر میکنم برکت نداشته و دلم میخواد خونهه جدید رو بسازید و من شاهد شادی مادرانگیتون باشم

دلتنگ دوستای عزیزم

الی ❤❤❤❤❤

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
فاطمه نعمت الهی هست 

چطور يِ اهداي هاش؟

عكس نشون ميده؟

چقدر هزينه ميگيره؟

اي يو اي يا ميكرو

سلام به همه خانمها 

سال ۹۰ همه دکترها گفتن که شوهرم آزو هست و نمیتوم به صورت طبیعی مادر بشم 

اولین بار مهرماه تو بیمارستان پیامبران آی وی اف کردم که ناموفق بود 

بار دوم مطب دکتر مقدم بعد از انجام لاپرا و هیسترو دوقلو باردار شدم یه دخر و یه پسر

الان بچه هام شش ساله هستن و مهر کلاس اولی میشن

امروز بعد از مدتها اومدم نی نی سایت و مطالبتون رو خوندم اون زمان تاپیک جور دیگه ای بود

خیلی از خانومای اون صفحه هم زمان با من باردار شدن 

عزیزای دل این روزا میگذره سخته ولی موندنی نیست درسته که مدت انتظار من خیلی طولانی نبود ولی اشکها ریختم و نذر و نیازها کردم یادتون باشه هیچ وقت نا امید نشین و ناشکری نکنین روزای خوب تو راهه 

اگر سوالی داشتین خوشحال میشم راهنماییتون کنم