الهی ... نگاهی... می خواهم مادر شوم چشیدن لذتی دیگر از زندگی لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرم
الهی ... نگاهی...
🙏🚼🙏
می خواهم مادر شوم
🌹
چشیدن لذتی دیگر از زندگی
🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند
می خواهم مادر شوم
🚼
می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم
🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌
می خواهم مادر شوم
چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼
چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو
🚼
خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما
👪💑
می خواهم مادر شوم
م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا
خداوندا
مهربانی
آرامش
دلدادگی
و رحمتت
را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
کجا برای جنین اهدایی برم که زود نوبتم بشه و نتیجه بده و کار دکتراش خوب باشه
نیلوجون به نظر من برو پیش دکتر ط. اگر اسم دقیقشو نتونستی پیدا کنی بگو خصوصی بهت بگم. من مهر و خاتم و رویان را تجربه کردم. اینجا هم واسطه خانم خوبیه و هم شرایط بیمارستان آبان
دوستان ما تو گروه تل حدود 40 نفرشدیم ک همه هم مشکل مون ازواسپرمیه,بعضی دوستان ک عضو اینجاهم نبودن میان و پیاماتون رو میخونن خیلی دوستدارن شماهم بیاین گروه,شماره ک مشخص نیس عکسم میتونین عکس خودتون رو نزارین,پس لطفا اینقده سخت نگیرین دوستان موز و حباب و فاطیما همه بچه ها یراغتون رو میگیرن ,من دوباره لینک رو میزارم
من تابستون رفتم پیش دکنر ط واسه ای وی اف با اس اهدا ، ولی ایشون گفتن دیگه اجازه ندارن با اس اهدا ای وی کنن ولی با ج انجام میدن حالا سوال من اینه ایا کسی جدیدا رفته پیشش که بپرسه یا ببینه دوباره اونجا انجام میدن یا نه؟؟